Міністерство закордонних справ Росії закликає до анексованого Криму туристів із-за кордону.

Про це говорила на брифінгу під час візиту на півострів офіційний представник відомства Марія Захарова.

"Дуже легко робити якісь висновки, орієнтуючись на фейкові новини й акаунти у соціальних мережах, які не відповідають дійсності. Але краще набратися мужності, приїхати сюди і подивитися", - заявила вона.

Дипломат закликала тих, хто критично відгукується про окуповану територію, здійснити вояж і поглянути на все своїми очима. Мовляв, проблеми є, але не такий страшний чорт, як його малюють.

"МЗС робить усе можливе, щоб спонукати тих, хто так сміливо розповідає про Крим і Севастополь, про кримчан і проблеми Криму з міжнародних трибун, все ж спромогтися і приїхати подивитися на цю землю самим. Ніхто не каже, що тут немає проблем. Але той шлях, який пройшов Крим у складі РФ, безпрецедентний", - підкреслила Захарова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Не забула представник МЗС РФ і похвалитися нібито стрімким розвитком півострова.

"Покажіть ще якусь територію, яка змогла б ось так у найкоротші терміни під натиском міжнародного співтовариства, під дикими санкціями, в атмосфері тотального нерозуміння розвиватися, вставати на ноги і, за великим рахунком, багато в чому починати свій шлях з нуля. Тому що ми всі знаємо, наскільки відкинуто було розвиток Криму в складі України", - сказала Захарова.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російські актори масово відмовляються від гастролей до Криму.