У фільмі "Могутні рейнджери" глядачі побачать першу в історії кінематографу супергероїню з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

За інформацією NME, продюсери зробили лесбійкою персонажа Тріні (жовтий рейнджер), яку грає зірка серіалу "Імперія" та співачка Беккі Джі. До неї в історії кіно не було жодної дівчини-лесбійки з надздібностями.

В одній зі сцен Тріні говорить про свою орієнтацію. Режисер Дін Ізраелайт розповів про намагання таким чином показати дітям, що не варто соромитись того, хто ти є.

В оновлених "Могутніх рейнджерах" зіграли також відомі актори, як Брайан Кренстон, Елізабет Бенкс, Білл Хейдер і Наомі Скотт. Ця стрічка є перезапуском популярного у 90-і серіалу.

В українських кінотеатрах фільм можна буде подивитись вже 23 березня.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Роббі Вільямс заявив про бажання виступити на Євробаченні від Росії.