Відомий актор Роберт Дауні-молодший, відомий більшості за роллю у фільмі "Залізна людина", зіграє головну роль у "Подорож лікаря Дуліттла".

Про це повідомляє "Lostfilm".

Виробництвом картини займеться компанія Universal Pictures, а режисером стане Стівен Гейган, який переробляє сценарій Тома Шеперда. Зазначимо, старий сценарій заснований на дитячих книга Х'ю Лофтинга 20-х років.

Провідні кіностудії боролися за екранізацію нової версії "Дуліттла". На даний момент невідомо, коли саме стартують зйомки фільму. Відзначається, що Дауні сильно зайнятий. У поточному році актор зніметься у "Месники: Війна нескінченності. Частина 1". Крім цього, актор збирається дебютувати в якості режисера. А ще ходять чутки про те, що Дауні знову зніметься у "Шерлок Холмс".

Англієць доктор Дуліттл розмовляє з тваринами. Він міцно дружить з поросям, качкою та совою.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у мережі з'явилося відео зі зйомок нових "Месників".