У Запоріжжі автомобіль патрульної поліції збив жінку.

Про це сказала прес-офіцер патрульної поліція Юлія Шеймухова, передає УНН.

За словами представника поліції, начальство проводить перевірку. "Зараз під керівництвом начальника Управління патрульної поліції проводиться перевірка причетності патрульних до даного інциденту", - сказала прес-офіце.

Також вона розповіла, що постраждала жінка знаходиться в травматичному відділенні 5-ї міськлікарні. При цьому підозрювані в наїзді копи на даний час усунені від виконання обов'язків. Всі подробиці інциденту правоохоронці з'ясовують.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в смт Рокитне Київської області сталася аварія за участю поліції. Правоохоронці на швидкості збили дідуся, який дивом уцілів. Літній чоловік залишився живий, але отримав травми голови і зламав обидві ноги. У співтоваристві пишуть, що справу намагаються "зам'яти".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще