Жахлива трагедія сколихнула Новокаховський район на Херсонщині. Там 36-річний чоловік наклав на себе руки, прихопивши на той світ і свого десятирічного сина.

Як повідомила прес-служба обласної поліції, до чергової частини Новокаховського РВ спочатку зателефонував охоронець Каховської гідроелектростанції і повідомив, що з дамби у Дніпро впали дорослий чоловік і дитина. Буквально через кілька хвилин після цього дзвінка до поліцейських звернувся мешканець одного з сіл району і розповів, що його колишній зять стрибає зі своїм сином з ГЕС. Відразу після цього зв'язок з потенційним самогубцею перервався.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Після тривалих пошуків рятувальники дістали обидва тіла.

За словами заступника начальника Новокаховського відділу поліції Андрія Ювченка, причиною трагедії стали сімейні проблеми. Чоловік розлучився з дружиною, але дуже хотів повернути родину, проте жінка не погоджувалася через непростий характер колишнього. Суд дозволив батькові бачитися з сином. Уранці він узяв дитину на прогулянку, а по обіді стрибнув з ним у воду.

За даним фактом Новокаховським відділом поліції відриті кримінальні провадження за ст.120 Кримінального кодексу України "Доведення до самогубства" та ч.2 ст.115 ККУ "Умисне вбивство". Зараз працівники поліції з’ясовують всі обставини події.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Києві масивні грати впали на голову маленькій дитині, завдавши тяжких травм.