Головний тренер мадридського Реала Зінедін Зідан підвів підсумки Ель Класіко, в якому його команда вдома поступилася Барселоні (2:3)

"Радіти нічому. Ми створили багато моментів по ходу гри. У нас було багато можливостей, але ми не змогли взяти гру під свій контроль. Якщо ти не можеш в такій ситуації закінчити гру, трапляється те, що трапилося.

Ми розчаровані результатом. Коли ти вдесятьох відіграватися і робиш рахунок 2:2, потрібно думати трохи більше і захищатися разом. Ми думали, що зможемо забити третій гол. Але сталося те, що сталося.

Мені потрібно переглянути матч, але я б нічого не змінив. Питання про чемпіона відкрите, нам потрібно думати про наступний матч. Мессі зробив результат для своєї команди. Сьогодні він забив два голи, але грав не він один", - цитує Зідана Marca.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua публікував короткий огляд матчу Реал - Барселона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Фото: Getty Images