Головний тренер Реала Зінедін Зідан іронічно відгукнувся про чемпіонську гонку після поразки від Барселони (2:3).

«Кожен може говорити те, що захоче. Ми ж зосереджені тільки на завтрашній грі з Депортіво і трьох очках. Зараз можна сказати, що Барселона виграє наприклад, а Реал нічого не вартий. Але я знаю, що це не так.

Я лише прошу своїх гравців, щоб ми не змінювали того, що робили досі. Будемо продовжувати рухатися вперед. Я не відчуваю якогось особливого тиску, ми просто повинні викластися по максимуму в кожній грі.

Наша доля знаходиться в наших руках і не залежить від кого-небудь ще. Знаєте, я 17 років в Мадриді і 25 років у футболі.

Я знаю, як тут ставляться до поразок, це не змінюється. У нас є ще 6 матчів і, можливо, три в Лізі чемпіонів. Будемо намагатися зробити все можливе в них.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Ми повинні терпіти критику, приймати її, вона повинна давати нам більше мотивації», – сказав Зідан.

Як повідомляв портал Знай.uа, Реал спробує підписати зіркового воротаря МЮ.