Зірки виглядають справжніми богинями, коли вони пропливають по червоній доріжці з високо піднятою головою і не менш високим пишним бюстом, гарно втиснутим у крихітну сукню. Голлівудські красуні знають як зробити своє декольте привабливим та ідеальним у всіх ракурсах.

Ми відкриємо вам чотири зіркових секрети для створення сексуального декольте.

Скотч

Засіб піднімає груди та створює штучний об'єм. Кім Кардашьян зізналася, що для створення ідеального декольте використовує текстильну липку стрічку.

Якщо ж такої немає, то підійде звичайний малярський скотч – головне перед наклеюванням не користуйтеся лосьйонами та оліями, тому що шкірам має бути сухою.

Двосторонній скотч

Сукні з екстремально глибоким декольте дозволяє носити спеціальний двосторонній скотч, одна сторона якого клеїться на груди, а друга - на сукню.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Саме цей засіб часто використовують любительки відвертого вбрання Дженніфер Лопес, Бейонсе та Леді Гага.

Скульптування та контурінг

Об'єм та форма грудей візуально збільшується за допомогою бронзера та хайлайтеру. Тут головне не перестаратися і все гарно розтушувати.

До речі, першою знаменитістю, яка зізналася у використанні цієї техніки, стала Леді Гага. Її використовує і модель Кайлі Дженнер, однак, як бачимо, вона не надто ретельно розтушувала фарбу і її контурінг може бути прикладом видимого обману.

Бюстгальтер, що клеється

Шаленої популярності серед зірок набув бюстгальтер з клейкою підкладкою. Він справді ідеально підходить для сукні з відкритою спиною або без брителей.

Як повідомляв сайт Знай.ua, відома модель Франческа Іствуд похизувалася оновленими грудьми