Суддя Дніпровського районного суду Києва Микола Чаус, який втік у Молдову і був там заарештований, відпущений на свободу.

Молдавська влада пояснила свої дії тим, що термін перебування під вартою заарештованого закінчився, передає "Страна" з посиланням на інформатора у суддівських колах.

Звільнення скандального судді не означає, що по ньому відмовлено в екстрадиції. Зараз він знаходиться під домашнім арештом і перебуватиме під ним до завершення екстрадиції.

У Національному антикорупційному бюро цю інформацію підтвердили частково. Там також додали, що адвокат Чауса надав договір про оренду квартири.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає посадити Чауса, оскільки саме він відпустив Юрія Іванющенка ("Єнакієвського") і зняв його з розшуку Інтерполу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще