В центрі Києва сьогодні застрелили російського екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, який направлявся на зустріч із ще одним не менш відомим колишнім російським політиком та бізнесменом, свідком у справі Януковича Іллею Пономарьовим.

Зараз на місці подій працюють правоохоронці, вони вивчають усі деталі перестрілки та досліджують тіло, що ще досі знаходиться на тротуарі перед готелем Рremier Palace Hotel.

У мережі з'явилося свіже відео з місця вбивства.

Нагадаємо, за кілька годин після перестрілки, до тіла Вороненкова приїжджала його дружина, вона плакала та кричала. Проте її не пустили до застреленого та швидко забрали з місця інциденту.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у вбитого Вороненкова залишився маленький син. Нещодавно також стало відомо, що дружина депутата-втікача Марія Максакова зараз чекає четверту дитину.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще