У суботу, 1 квітня, в рамках 30-го туру англійської Прем'єр-ліги відбудеться найстаріше дербі світового футболу - Ліверпуль прийме Евертон.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в даному матчі є підопічні Юргена Клоппа. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу Ліверпуля з коефіцієнтом 1,7. Можливий успіх гостей тут оцінюється вище - 4,87. Нічийний результат - 3,82.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу господарів коефіцієнт 1,67. Вікторія "ірисок" тут оцінюється ще вище - 5, а нічия - 4.

Букмекерська контора William Hill ставить на цей поєдинок такі котирування. Перемога Ліверпуля - 1,73, перемога Евертону - 5, нічия - 3,8.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що зірка Ліверпуля набив татуювання Міккі Мауса на животі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще