Український пілот Олександр Акопов, який героїчно посадив літак в Туреччині, пояснив чому поставив зображення глави російського МЗС Сергія Лаврова собі на аватарку.

"Це наша борт-провідниця мене сфотографувала. Я просто-напросто схожий на Лаврова. У нас одного типажу обличчя, риси схожі. Так, я поставив на аватарку, але це було давно, ще до початку війни в Донецьку", - сказав він в інтерв'ю "strana.ua".

Пілот наголосив, що не варто його звинувачувати в сепаратизмі.

"Симпатії до Росії? Так, у мене є симпатії до Росії. Симпатії до російського хокею. А до футболу - українського. Але живу я і працюю в Україні. Звинувачувати мене в сепаратизмі не варто", - наголосив Акопов.

Пілот також підтвердив, що жив у Донецьку, але додав, що покинув місто з початком бойових дій. При цьому він додав, що родом з Київщини, з Борисполя.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Олександр Акопов розповів, що думає про війну на Донбасі. "Тут навіть коментувати нічого. Я дуже переживаю через це. До такої міри, що аж подих спирає. Найкращий аеропорт, найкраща футбольна команда. Уявіть, як це, все втратити? Словом, війна є війна", - зазначив він.

Як повідомляв "Знай.ua", українського льотчика Олександра Акопова, який 27 липня виконав аварійну посадку пасажирського лайнера в аеропорту Стамбула "Ататюрк", удостоїли високої державної нагороди.