Красиве життя замість СІЗО: скандальний депутат розлютив українців

Одіозному фігуранту "бурштинової справи" нардепу Бориславу Розенблату суд обрав запобіжний захід у вигляді застави у сумі 7 млн ​​грн. Він абсолютно не переймається тим, що знаходиться під слідством і спокійно собі "знемагає" на відпочинку з шашликами у заміському будинку.

Бравада з безкоштовними ліками з тріском провалилася

У бюджеті не вистачить коштів для фінансування програми "безкоштовні ліки". Виділених грошей вистачить тільки на 60-80% ліків.

Два десятки путінських літаків шпигували за балтійцями

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Вісім разів за останній тиждень піднімалися в небо винищувачі Балтійського повітряного патруля НАТО на перехоплення російських літаків. Усього вони супроводили 18 повітряних суден ВПС РФ.

Добкін-старший пояснив неадекватність брата

Причиною досить дивної поведінки у Верховній Раді нардепа від "Опоблоку" Дмитра Добкіна насправді є не прийом наркотичних речовин, а дуже складна енергетика в залі. Саме так пояснив витівки свого брата Михайло Добкін.

Беар Гріллс врятував життя британцю

32-річний британець Ентоні Коллінз вижив в дикій місцевості Австралії завдяки знанням, отриманим з передачі про виживання Беара Гріллса.