Компанія Polaroid вирішила освоїти новий для себе ринок та презентувала три гаджета під брендом Cosmo: два смартфони та планшет.

За інформацією gsmarena, смартфони Cosmo K и Cosmo K Plus важко назвати топовими. Вони мають однакову посередню начинку, а відрізняються лише розміром дисплею - 5 та 5,5 дюйми.

Планшет Jet C7 оснастили 7-дюймовим екраном. Він, так само як і смартфони від Polaroid, працює на ОС Android 6.0 Marshmallow. Очікується, що продаж гаджетів розпочнуть у Мексиці найближчим часом, але невідомо, за якою саме ціною.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Зазначимо, що компанія Polaroid вийшла на пік своєї популярності у 80-х роках завдяки фотоапаратам, які роблять миттєві знімки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у корпорації Microsoft натякнули на можливість появи смартфонів під брендом Surface.