В Одесі знайшли найжахливіший дитячий майданчик.

Купи сміття, гнилі дерева та небезпечні гойдалки. Саме такий майданчик для дітей знаходиться у дворі житлових п'ятиповерхових будинків на проспекті Шевченка 8/12, поруч з абонентським відділом Теплопостачання Одеси.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Повідомляється, що сюди зазвичай приходять оформляти пільги багатодітні сім'ї, разом із дітьми. Знаходиться на ній не тільки небезпечно, але і неприємно.

Нагадаємо, що зовсім нещодавно в Одесі запрацював інклюзивний дитячий майданчик. Проте в мережі вже розповіли про перший неприємний інцидент.

Повідомляється, що під час того, коли дитина перебувала в ігровій зоні вона зламала ногу. Це сталося на качельному ковші. Суть конструкції проста: низько над землею звисає гамак із пластмаси з масивною рамою, обмотаною канатом.

Нагадаємо, що "Мамочко, я теж хочу гратися": в Одесі запрацював інклюзивний майданчик для особливих діток

Як повідомляв портал Знай.ua, патрульні затримали жінку, яка поїда малолітню дитину алкогольними напоями

Також Знай.ua писав про те, що у Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.