29 жовтня в Одесі відбувся брифінг з активістами щодо з"ясування головних питань про скандал, який кружляє навколо реабілітаційного центру для дітей.

Відповідне відео опублікували в Facebook.

На зустрічі керівництво центру заявило, що наразі відсторонене від прямих обов"язків і з"являється в даній установі періодично для допомоги колегам.

За словами організаторів брифінгу вони зібрались тут аби нарешті відмити усі плями на їхній репутації. Проте варто зауважити, що працівники центру часто ухилялися від провокативних питань, а деколи і зовсім відмовлялися на них відповідати.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На будь-які питання відомої активістки Зої Мельник директор і її заступник всіляко намагалися перевести стрілки і попросили не змішувати "віневгрет із олів"є".

Також він перебивав і заперечував, що дітей били і в котре намагався звинуватити її у халатності своїх обов"язків. В свою чергу Зоя Мельник відповіла, що якби знала якими методами "виховують" дітей, то не віддавала б їх назад.

"Після того як я привезла Мирославу, дитину жорстоко побили і забрали телефон. Постраждалій вдалося зв"язатися зі мною через гаджет іншої дівчинки", - розповіла вона.

Зазаначимо, що за останній місяць територію установи покинули 7 дітей. Один з вихованців знаходився в гострому психологічному стані. 6 дітей перебували в установі понад 9 місяців. Таким чином порушувалося їх право на виховання в сім'ї.

Нагадаємо, що "Облизуй мені взуття, холуй": оприлюднені моторошні подробиці звірств в одеському притулку "Світанок

Раніше портал "Знай.ua" писав, що "Гамселили жінок та дітей": звірські дії копів змусили львів'ян прозріти

Також портал "Знай.ua" інформував, що "Виховував" кулаками: на Одещині батько-тиран перетворив життя 8-річного сина на пекло, копи не стрималися