Двоє підлітків жорстоко поглумилися над хлопцем з інвалідністю.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Миколаївській області.

У Миколаєві двоє підлітків жорстоко поглумилися над 25-річним хлопцем з інвалідністю. Медики оглянули потерпілого і діагностували пошкодження прямої кишки у потерпілого.

Миколаївські правоохоронці опитали потерпілого хлопця і з'ясували, що травми йому завдали два підлітка стороннім предметом. Поліцейським вдалося встановити особистості цих підлітків, ними виявилися двоє місцевих мешканців 12-ти і 13-ти років.

Ілюстративне фото

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз вони в супроводі батьків знаходяться у відділенні поліції. З ними проводяться необхідні слідчі дії. Відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. Ст. 152 КК України "Зґвалтування".

На даний момент правоохоронці з'ясовують усі обставини події та мотиви протиправного вчинку неповнолітніх. Ведеться слідство.

Нагадаємо, зв'язали і зарізали: у Києві двох дівчаток знайшли вбитими в шафі знімною квартири, - моторошні фото.

Як повідомляв Знай.uа аборт без дозволу батьків: українців приголомшили новим законом, що ще готують "слуги народу".

Знай.uа писав, ДТП забрала життя молодого футболіста: подавав великі надії.