Всім жінкам хочеться виглядати привабливими - як у своїх власних очах, так і в очах оточуючих їх чоловіків. Саме тому нам так хочеться знати, що ж саме у нас здається чоловікам найбільш привабливим.

Щоб дізнатися, яка саме частина жінки, а точніше, жіночого тіла, в першу чергу приваблює представників сильної статі, було проведено багато опитувань і досліджень серед чоловіків. І, як би нам не хотілося конкретики, питання про найпривабливішу частину жіночого тіла для чоловіків продовжує залишатися відкритим, оскільки до єдиної думки в цьому питанні останні прийти не можуть.

Адже чоловіків може приваблювати все що завгодно, від щиколоток до вух. А нещодавно з'ясувалося, що і спина має значення. Журналіст Олексій Бєляков поділився своєю історією.

"Заходжу до Рити, кудись ми збираємося. Вона каже: "Я швидко, тільки блузку одягну". Навіть не виходить нікуди, повертається до мене спиною, спритно стягує майку. І буквально декілька митей – поки Рита не накинула блузку – я спостерігав її голу спину. І тут щось зі мною сталося. Я побачив лише голу спину. Не груди, не попу, не призивну білизну. Просто спину. І це все змінило", - пише журналіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як стверджує Олексій, спина – це найголовніше в жінці. Чоловіки про це не говорять, але зате вони це відчувають. Від виду оголеної спини чоловік здатний дико збудитися.

"Думаєте, навіщо хитрі жінки придумали всі ці вечірні сукні з відкритою спиною? Тільки для цього. У неї все може бути закрито, плечі і груди, взагалі ніякого декольте. Але якщо гола спина – кранти мужикам", - пише Бєляков.

Автор підкреслив, що ця частина тіла приваблює багатьох чоловіків.

"Підійшла дівчина, симпатична. Я навіть не знаю, хто вона була. Вона задала нам пару нікчемних світських питань. Приятель щось їй буркнув у відповідь, не дуже по-джентльменськи. Дівчина зрозуміла, що їй не раді. Розвернулася і пішла. І тут ми побачили: у неї відкрита спина. Гнучка, струнка, принадна. Мій приятель трохи не упустив свій келих. Оченята блиснули. Він сказав мені: "Ні фіга собі!". І побіг за дівчиною. Я спостерігав здалеку. Він наздогнав красуню, явно виголосив штук вісім компліментів поспіль, дівчина посміхалася. І далі приятель уже не відходив від дівчини".

Нагадаємо, вчені встановили, що найпривабливіше в чоловіках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", світу показали новий еталон жіночої краси.

"Знай.uа" писав, про найкрасивішу жінку світу за версією чоловіків.