Еротичний гороскоп на 3 вересня ОВЕН

Зірки пророкують, що в цей день у Овнів зростуть сексуальні апетити. Особливо це буде помітно, якщо з вашим партнером вас пов'язують довгі відносини.

Еротичний гороскоп на 3 вересня ТЕЛЕЦЬ

В цей день тіло Тельців буде діяти всупереч розуму, оскільки хотіти вони будуть абсолютно різних речей і прагнути до різних цілей.

Еротичний гороскоп на 3 вересня БЛИЗНЮКИ

Близнюкам зірки радять не поспішати кликати на допомогу, якщо партнер починає досить грубо шльопати по різних місцях. Можливо, так він намагається запалити колишню пристрасть.

Еротичний гороскоп на 3 вересня РАК

Астрологи гарантують Ракам, що у цей день не стільки секс принесе насолоду, скільки дифірамби їх привабливості з вуст коханого.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 3 вересня ЛЕВ

Зірки попереджають, що в цей день Леви будуть відчувати себе самотніми, нікому не потрібними. У цій ситуації навіть бурхливий секс не врятує.

Еротичний гороскоп на 3 вересня ДІВА

3 вересня фортуна буде на боці Дів. Спробуйте скористатися цим і заманити до себе в ліжко ту людину, з якою давно збиралися там опинитися.

Еротичний гороскоп на 3 вересня ТЕРЕЗИ

В цей день зірки радять Терезам дати зрозуміти партнеру, що він їм подобається. Але робити це потрібно тонко і двозначного значення, щоб можна було продовжити в затишній атмосфері.

Еротичний гороскоп на 3 вересня СКОРПІОН

3 вересня Скорпіони опиняться під прицілом цікавих знайомих, які з задоволенням покопаються у їхній брудній білизні, як тільки випаде нагода. Так що думайте, що говорити.

Еротичний гороскоп на 3 вересня СТРІЛЕЦЬ

Цієї ночі Стрільці отримають несподівані звістки з минулого, які можуть зворушити до глибини душі. Вони будуть стосуватися періоду першого сексуального досвіду.

Еротичний гороскоп на 3 вересня КОЗЕРІГ

Астрологи рекомендують Козерогам уважно прислухатися до себе і зрозуміти, яку рису характеру їм хочеться підкреслити. Швидше за все, це буде жіночність і сексуальність.

Еротичний гороскоп на 3 вересня ВОДОЛІЙ

В цей день Водоліям краще всього починати любовні ігри з взаємного посмоктування кінчиків пальців рук і ніг, а також зі злизування різної смакоти з тіла партнера.

Еротичний гороскоп на 3 вересня РИБИ

3 вересня невідкладні справи будуть для Риб неактуальні. Куди важливіше буде приділити якомога більше часу вашому партнерові і інтимних пестощам із ним.