Американський актор і режисер Стів Гуттенберг, який виконав одну з головних ролей у серії фільмів "Поліцейська академія", повідомив про швидкий вихід нової частини комедії.

Про це Гуттенберг написав у своєму Twitter.

"Нова "Поліцейська академія" на підході, поки без деталей", — написав він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Так актор прокоментував надії користувачів на те, що він працює над новою серією фільму.

Нагадаємо, що американська академія кіномистецтва переживає, без сумніву, непрості часи. Члени академії давно звикли до жорсткої критики за "неправильний" вибір, але якщо раніше мова йшла про художні смаки, тепер в центрі уваги - їх політична позиція.

Три роки тому 87-му церемонію вручення "Оскарів" засудили за те, що у всіх номінаціях перемогли тільки білі актори. Хештег #OscarsSoWhite сколихнув соцмережі.

Наступним головним болем кіноіндустрії стали гучні секс-скандали. Всі останні церемонії нагород, насамперед, "Золотий глобус" наполегливо привертали увагу до проблеми сексуальних домагань.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", злодій, який вкрав статуетку "Оскар" в акторки Френсіс МакДорманд, яку вона отримала на ювілейній, 90-й церемонії, - оперативно затриманий.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що студія Disney представила дебютний трейлер "Мері Поппінс повертається". Відео потрапило в мережу прямо під час церемонії вручення нагород "Оскар" 2018, поки всі присутні стежили за роздачею легендарних статуеток.