Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова стала об'єктом насмішок і критики в мережі з безглуздого фото, на якому вона порівняла себе з школяркою.
Знімком дипломат РФ поділилася на своїй сторінці в Instagram і прикріпила до нього пост про ностальгію за роками юності.


"Ось думаю: може, теж в школу піти? Портфель є, форма, ніби є. Продемонструю знаннями в якому-небудь 9-В", — написала вона.

Однак користувачі мережі не оцінили її іронію і прокоментували публікацію коментарями, висміюючи зухвалу поведінку Захарової і неохайний зовнішній вигляд, який вона постійно демонструє на публіці.

"Піди подучись, наберись розуму", "Знову коксу обнюхалась?", "На пенсію, а не в школу", "Я думаю, що навіть в 7-А вже знають про кокаїн і як його вживати. Тому, Марія, залишайтеся на колишньому місці. Ватне населення потребує піонервожатою", "Аргентинський кокс не відпускає?" — пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На невдале фото спікера МЗС РФ відреагував і український політолог Олексій Голобуцький, який також дуже несхвально відгукнувся про нього і зробив Захарову об'єктом жорсткого троллінгу.

"Спікер руссоМИДа Маша Захарова на честь початку навчального року вирішила згадати образ "розпусна школярка". Цікаво, а якщо "вічна діва", блюстительница моралі Мізуліна попалить? "Полетять клаптики по закутках"? Захарова ж ніби як офіційна особа, хоч і Маша!" — написав він.

Нагадаємо, офіційний представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Марія Захарова нещодавно вирішила змінити імідж. Але, очевидно, трохи перестаралася.
Сама Захарова поки ніяк не коментувала такі експерименти. Хоча вже неодноразово давала привід для обговорень: чого варто тільки невдало підібране зелену сукню, яка, судячи з реакції в суспільстві, не те що б не підходило правій руці Лаврова, а взагалі була доречна для такої посади.
Як повідомляв "Знай.uа", що Захарова похвалилася "досягненням", мережа сатаніє.
Також "Знай.uа" писав, кішечка-Захарова змусила мережа битися в істериці.