У серпні 2018 року в Україні стартував новий, дев'ятий сезон вокального талант-шоу "Х-Фактор", в рамках якого всі охочі можуть спробувати свої співочі та музичні здібності на великій сцені. У суботу, 8 вересня, в ефірі телеканалу СТБ відбудеться вже другий кастинг учасників, його найбільш очікуваним моментом стане поява "легенди", чиї хіти "гриміли на всю країну".

Ім'я знаменитості автори анонсу не розкрили, при цьому уточнили, що зірка заспіває вперше після довгих років мовчання.

Як зазначили раніше автори шоу, в новому сезоні глядачеві відкриється ще більше талановитих учасників, які згодом пройдуть шлях до повноцінних виконавців, можливо, навіть знаменитостей, якими сьогодні є зірки "Х-Фактор" на кшталт співака MELOVIN’а, молодої співачки Мішель Андраде та інших.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Місця за столом журі в 9 сезоні також зайняли українські знаменитості, продюсер і композитор Андрій Данилко, співаки Олег Вінник та Дмитро Шуров (Ріапобой), а також поп-діва Настя Каменських.

Одним з двигунів прогресу "Х-Фактор" у новому сезоні став український продюсер Вадим Лисиця, відомий співпрацею з дуетом "Потап і Настя", співачка LOBODA, Alyosha та іншими зірками вітчизняного шоубізу. Зміни торкнулися і структури шоу - проект став ширше й цікавіше: на глядачів чекають 10 епізодів кастингу, замість традиційних 8-ми, далі підуть 2 епізоди про події в тренувальних таборах, а ось число прямих ефірів скоротиться до 6-ти.

У цьому році на кону також мільйон, однак не в грошовому еквіваленті, як це було в минулі роки. Переможець 9 сезону отримає професійну підтримку від каналу СТБ на ту ж суму: запис пісні, зйомку кліпу і ротацію на FM-хвилях.

Нагадаємо, співак Олександр Порядинський нещодавно представив свою нову композицію "Поцілунок". Артист, який почав свою кар'єру 15-річним підлітком на шоу "X-Фактор", змінюється на очах як зовні, так і всередині.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" переможець Х-Фактору вразив шанувальників грандіозним перевтіленням.

Також раніше "Знай.uа" писав про те, що космічний зад Каменських ледве вліз у дзеркало.