Тлумачення прикмети - "знайти хрестик" дуже суперечливе, хоча конкретної негативної інформації вона в собі не несе. Спочатку треба дійсно переконатися, що власника цієї речі знайти неможливо, а потім переходити до тлумачень і пошуку вірного рішення.

Чим небезпечний знайдений хрестик

Натільний хрест - це оберіг, який завжди знаходиться зі своїм власником, тобто приймає на себе всю його енергетику. Спочатку невідомо, які саме енергетичні потоки були накопичені людиною, що носила хрестик, надягати його на себе не варто.

Як вчинити, якщо знайдено хрестик

Найкращим вибором буде не зупиняти погляд на таку знахідку, а йти далі у своїх справах. У будь-якому випадку, це дуже особиста річ, щоб брати в руки.

Якщо випадково або навмисно річ все ж була взята, надягати на себе її не рекомендується. Краще всього віднести хрестик в церкву і віддати його служителям. Навіть якщо служителі будуть відмовлятися взяти знайдений предмет - слід постаратися залишити його там.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, деякі духовні особи радять попросити провести обряд очищення в тій же церкві, з застосуванням святої води. А інші впевнені, що хрестик сам по собі володіє особливою силою, і освячувати його не має сенсу, він і так символічний і святий. У будь-якому разі, варто спробувати звернутися з таким проханням, і дізнатися відповідь у конкретного священика.

Як очистити хрестик від негативної енергетики самостійно

Можна спробувати зробити "очищення" самостійно. Для цього потрібно перед іконою Божої Матері кілька разів повторити "Відрікаюся", щоб прибрати чужу можливу негативну енергетику з предмета.

Головне, після цього уважно прислухатися до себе, чи не до вподоби внутрішній свідомості носіння чужого хреста. Вся справа в тому, що по суті цього предмета - у кожного хрест свій, а надівши чужий, може статися, що ця ноша стає занадто важкою.

Нагадаємо, священик розповів, що ніколи не можна робити з хрестиком.

Як повідомляв портал Знай.uа на дні озера виявили напівміфічний храм.

Також портал Знай.uа писав, що не можна робити після заходу сонця.