Еротичний гороскоп на 1 жовтня - ОВЕН

В цей день ваш партнер відчує на собі ваші звички початкуючого керівника. Будь-яка непокора вашій волі викличе репресії.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - ТЕЛЕЦЬ

1 жовтня спроби Тельців умовити партнера на експерименти в ліжку не увінчаються успіхом. Коханий запідозрить вас у легковажності і аморальності.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюкам зірки радять тримати себе в рамках пристойності, які ваш партнер вигадає сам. Будь-яке порушення правил загрожує неприємними наслідками.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - РАК

Цієї ночі на Раків точно не чекає казковий секс. Адже він став просто сексом, просто фізичним вираженням любові. Постарайтеся, щоб інтим як можна краще відображував ваші почуття.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - ЛЕВ

Якщо Леви в цей день забудуть, які ласки воліє партнер, це буде зовсім не так страшно, як якщо в відповідальний момент вони не згадають, як його звуть.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - ДІВА

1 жовтня у Дів будуть чутливими плечі і верхня частина спини, тому ніжний і зворушливий масаж стане кращою прелюдією перед інтимною близькістю.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - ТЕРЕЗИ

Це відповідний день для того, щоб запитати у партнера у що він любив грати в дитинстві? Після відповіді потрібно терміново втілити її в життя тільки з еротичним підтекстом.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - СКОРПІОН

1 жовтня Скорпіонам захочеться продемонструвати всім свою любов до коханої людини. Зірки рекомендують вам зайнятися сексом в публічних місцях.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - СТРІЛЕЦЬ

Грубуватість і цинічність в деяких інтимних питаннях відрізняє в цей день Стрільців. Але це припаде до смаку вашому партнерові під час любовних ігор. Будьте впевнені.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - КОЗЕРІГ

Козерогам у цей день можуть запропонувати спробувати щось нове в сексі. Новий досвід завжди корисний, тому що зірки пропонують відразу погоджуватися і насолоджуватися процесом.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - ВОДОЛІЙ

В цей день астрологи рекомендують Водоліям не милити нікому очі. Наслідки можуть бути самими непередбачуваними, ви і самі не зрадієте, що затіяли всі ці небезпечні ігри.

Еротичний гороскоп на 1 жовтня - РИБИ

Рибам 1 жовтня варто утриматися від флірту з малознайомими людьми, щоб уникнути неприємностей. Якщо кохатися, то тільки з коханою людиною.