Яскраві привітання вчителям у прозі: жартівливі, душевні, короткі, красиві. Тут представлена підбірка кращих з них. Ви зможете вибрати варіант, що найбільше влаштує, вчителям англійської мови, музики, історії, математики, літератури або першій вчительці. Головне в привітанні, щоб слова були сказані від душі!

Чи святкують День вчителя у інших країнах?

День вчителя прийнято відзначати у першу неділю жовтня. У 2018 році це свято буде 7-го числа. У 2019 - 6-го жовтня. А коли ж його святкують у інших країнах, та й чи відзначають взагалі? Спробуємо з'ясувати.

Привітання з Днем вчителя
Привітання з Днем вчителя

У Франції свята прийнято відзначати усією школою. Вчителі та учні збираються на подвір'ї навчального закладу. Після концерту пригощаються солодощами та напоями, які заздалегідь приносять батьки учнів: хто що забажає.

А такого свята, як День вчителя, немає взагалі. І вітати викладачів, як у нас, не прийнято. У них навіть День знань обходиться без лінійки, квітів та привітань. Раз на рік здають на школу двадцять євро.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У Австрії теж немає такого свята. І подарунки, а також квіти навіть 1 вересня не дарують. А ось із Різдвом вітають - збирають по 5-10 доларів, вручають суму вчителю, який на ці гроші купує цікаві книги для класу.

У сусідній з нами Польщі це свято є. 14 жовтня вчителів вітають букетами квітів. Іноді від усього класу підносять коробку цукерок. Але немає зобов'язання вітати всіх учителів-предметників. Більш актуальні привітання від учнів на пам'ятних листівках.

День народження вчителя, як і Новий рік, а також 8 Березня тут не святкують. У Польщі, як і в Австрії, вітати в ці дні вважається недоречно. А ось Різдво - свято, яке удостоюється особливої уваги. Воно знаменується насиченою концертною програмою та подарунками.

У Америці Дня знань не існує. А ось День учителя відзначається навесні в перший вівторок повного першого тижня травня. У 2019 його святкуватимуть 7-го травня. У цей день викладачів прийнято дякувати квітами або цукерками.

Привітання з Днем вчителя
Привітання з Днем вчителя

На подарунки вчителям збирають від 5 до 40 доларів - сума залежить від школи та регіону. Для американців ці суми символічні. Купують щось універсальне, найчастіше - подарунковий сертифікат на відвідування кав'ярні. Учні вітають листівкою. Пишуть душевне привітання улюбленому вчителеві.

У нас у країні також прийнято висловлювати слова подяки в День учителя. Побажайте викладачам у цей теплий жовтневий день всього самого найкращого!

Найкращі привітання у прозі

Не знаєте, яка проза підійде ліпше за все? Думаєте, якими словами привітати вчителя? Виберіть із наведених нижче поздоровлень те, яке здасться вам найбільш щирим. І адресуйте його вашому улюбленому вчителеві.

Хочеться побажати, щоб у поглядах всіх Ваших учнів світилися іскорки подяки та вогники любові до Вас! Даруйте їм все найцінніше, що є у Вас: знання, ласку, ніжність, терпіння. Нехай у Вас не буде в житті розчарувань. І постійними супутниками стануть оптимізм, захоплення, енергія та щастя!

Привітання з Днем вчителя
Привітання з Днем вчителя

Усі уроки, які Ви проводите, - це маленький світ цікавих знань. Йти цією стежкою разом із Вами завжди дуже захоплююче! Ваші уроки проходять на одному диханні. Як чудово, що нашим наставником стали саме Ви! Прийміть щирі вітання! Нехай Ваша духовна краса дозволяє впевнено йти до вершин знань! Успіхів і позитивних емоцій! Нехай Ваша праця буде в пошані й повазі!

У цей золотий день осені хочемо побажати, щоб Вас цінувало керівництво! Щоб висловлювали свою вдячність всі учні. Залишайтеся завжди на педагогічній вершині! Творіть із радістю, нехай Ваша праця не пройде марно і принесе чудові плоди! Нехай нагородою за Вашу працю стануть щирі посмішки й тяга до знань! Успіхів, здоров'я, ентузіазму і позитивних емоцій!

Привітання від колег

Тут зібрані короткі привітання вчителям-колегам у прозі. Адже в цей день хочеться чути слова визнання не тільки від вдячних учнів, а й колег. Знаходьте ту прозу, яка, як вам здається, підійде для цієї людини якнайкраще.

Привітання з Днем вчителя
Привітання з Днем вчителя

Нехай Ваші учні будуть такими ж старанними і успішними, як Ви! Будьте благополучні, повні творчих ідей та креативу!

Нехай кожен шкільний день буде наповнений радістю, натхненням і мудрістю! Бажаю гармонії й простого людського щастя!

Любіть дітей і навчайте їх знань, долаючи можливі негаразди з гідністю та професіоналізмом!

Чоловікові-губернатору підійде наступне привітання. Ваше бажання давати знання дітям заслуговує на повагу. Допомагайте й надалі їм своїм досвідом! Даруйте тепло та віру учням! Ваша доброта, турбота й увага обов'язково повернуться сторицею. Живіть і насолоджуйтеся тільки найприємнішими емоціями та моментами!