Астрологи стверджують, що жінок-інтелектуалок у світі не так вже й багато - все тому, що їхні розумові здібності безпосередньо залежать не від генетики, а від знака Зодіаку.

Цю інформацію повідомляє портал rsute.ru.

Як виявилося, найрозумнішими жінками серед всіх знаків Зодіаку є Овни, Козероги і Стрільці. Зараз ми пояснимо в чому вони кращі за інших і чому зірки наділили їх інтелектом.

Овен

Жінки, народжені під цим знаком Зодіаку крім феноменального інтелекту, наділені особливою проникливістю, яка дозволяє їм завжди бути біля керма. Представниці цього знаку дадуть фору навіть чоловіку, так як володіють приголомшливою силою волі. Жінки-Овни здатні впоратися з будь-якими труднощами. Яким би складним не було починання, вони завжди доведуть справу до її логічного завершення. Завдяки блискучому розуму, вони можуть на ходу вирішити найскладнішу проблему.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Скорпіон

Представниці цього знака виглядають дуже ніжно і жіночно, але мало хто знає, що за цим образом криється справжня сила і міць. Вони чітко розуміють свою роль, але при цьому з хитрістю роблять так, щоб на них не очікувала така ж доля, як всіх жінок. Вони терпіти не можуть вести господарство, адже з дитинства звикли працювати головою. А якщо взяти до уваги їхню дивовижну інтуїцію, то взагалі можна зійти з розуму.

Козеріг

Жінки-Козероги з самого дитинства відрізняються особливою уважністю. Завдяки відмінній пам'яті, вони здатні запам'ятати все, що відбувається навколо. Потім ця інформація проходить аналіз в голові і забезпечує в майбутньому життя без помилок. Оскільки їхній характер більше чоловічий, ніж жіночий, то й порозуміння вони краще знаходять з представниками протилежної статі.

Нагадаємо, ці знаки Зодіаку не випускають почуття на свободу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, як одягаються знаменитості в залежності від знаку Зодіаку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, як вибрати подорож по знаку Зодіаку.