Еротичний гороскоп на 5 жовтня Овен

Сьогодні ви не отримаєте ласки і задоволення, тільки постійні претензії з кожного приводу. Можете доводити довго, а можете відвернути його увагу і по-тихому втекти.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Телець

Сьогодні вам світить тільки уявний секс: відео, фільми, книги, віртуальний секс через веб-камеру. Вибирайте самі.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Близнюки

Сьогодні друг вашого партнера буде більше вас збуджувати, ніж сам партнер. У деяких своїх фантазіях вам буде соромно зізнатися навіть собі.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Рак

Вам обов'язково потрібно висловити все, якщо вам хоч щось не сподобалося в поведінці партнера в ліжку. Інакше недомовки зіпсують вам весь день, а може і більше.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Лев

Ви дуже метушливі, багато розмовляєте і ведете себе як стара тітонька з улюбленим племяннічком. Мда...не найкращий еротичний образ.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Діва

Сьогодні ви - злочинець, а ваш партнер справжній Шерлок. Можливо це просто така еротична гра з пошуком доказів на вашому тілі, а може ви дійсно десь накосячили.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Терези

Сьогодні доля радить поставитися до всіх проблем з гумором, тільки постарайтеся, щоб він не переріс у сарказм. Інакше вершини блаженства вам не бачити.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Скорпіон

Сьогодні ваші цілі можуть змінитися, якщо раніше вам подобалися чоловіки старші, то сьогодні вам до душі більш молоді, а брюнетів замінять блондини.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Стрілець

Сьогодні ваш партнер вирішив, що головна ваша задача - доставити йому задоволення. Можливо вам слід поменше його балувати.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Козеріг

Сьогодні ви відчуєте себе старшими, ніж ви є. Може ви просто взяли на себе занадто багато проблем, а може партнер просто впав у дитинство або образив вас чимось.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Водолій

Не беріть на віру все, що говорить вам партнер. Використовуйте свою логіку і розум, можливо ви йому потрібні тільки в ліжку.

Еротичний гороскоп на 5 жовтня Риби

Сьогодні у вас відмінно буде виходити грати з містикою і дзеркалами. Так що або поставте поруч з ліжком дзеркало, або ж надіньте костюм відьмочки.