Анекдоти - це саме те, чого деколи так не вистачає в похмурий осінній день. Іноді хороший сміх може навіть наблизити веселі вихідні. Хочете перевірити? Читайте добірку найкращих анекдотів від Знай.иа.

***

- Я теж не люблю фізику, перестав її любити ще у восьмому класі, коли мені сказали, що якщо я обійду з мішком картоплі на плечі навколо школи п'ять разів, то зроблена мною робота дорівнюватиме нулю...

***

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

- Ти завжди такий акуратний, поголений, з чистим комірцем, свіжий, підтягнутий. Видно, що з хорошої сім'ї з правильними традиціями. Хто прищепив тобі це все - тато чи мама?

- Начальник колонії…

***

Чоловік повернувся з відрядження на день раніше і був звільнений з роботи прямо у власній спальні!

***

В Одесі:

- Купуйте дружині троянди!

- У мене немає дружини.

- Тоді-таки нареченій!

- Ой, та ну шо ви! У мене ж немає нареченої

- Купіть-таки на радощах, що ви маєте таке спокійне життя!

***

- Ну невже не можна висмикнути?! Про що вона взагалі думає?! З такою бровою у неї немає майбутнього.

- Брежнєв так не вважав...

***

Вибрати подарунок до дня народження дружини зазвичай важче, ніж вибрати саму дружину.

***

Ходжу в пом'ятій, щоб не переживати, вимкнула я праску.

***

Комарі в лісі кусають тебе не заради їжі, вони відносять кров на аналіз зозулі, щоб вона могла дати більш обґрунтований прогноз тривалості твого життя.

***

Дві жаби впали в глечик з молоком. Одна одразу здалася і потонула, а друга стала борсатися, збила масло, вилізла з глечика, продала масло на ринку, вклала гроші в розвиток, заснувала невелику молочну екоферму, справи пішли в гору, купила молокозавод, другий, третій, гроші потекли рікою, скоро їй було вже нікуди рости, з'явилося відчуття порожнечі, вона стала намагатися заповнити її алкоголем і наркотиками, і незабаром, упорота в нуль, впала у власний басейн на своїй віллі на Канарах і потонула.

Нагадаємо, ці анекдоти срасять навіть важкий робочий день.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", ці анекдоти піднімуть ваш настрій до небес.

Також "Знай.ua" писав, ці анекдоти стануть панацеєю від усіх хвороб.