Анекдоти - це саме те, чого деколи так не вистачає в похмурий осінній день. Іноді хороший сміх може навіть наблизити веселі вихідні. Хочете перевірити? Читайте добірку кращих анекдотів від Знай.uа.

****
Хакери зламали електронні рахунки пенсійного фонду, але так і не змогли розібратися, скільки саме грошей вони вкрали і коли їх отримають.

****
- Я віддала тобі кращі роки! - кричить вона.
- Спасибі, - зніяковіло посміхається він.
- Яке спасибі, за що?!
- За те, що ти називаєш роки, проведені зі мною своїми кращими.

****
- Ти завжди такий акуратний, поголений, з чистим комірцем, свіжий, підтягнутий. Видно, що з хорошої сім'ї з правильними традиціями. Хто прищепив тобі це все - тато чи мама?
- Начальник колонії…

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

****
Чоловік повернувся з відрядження на день раніше і був звільнений з роботи прямо у власній спальні!

****
В Одесі:
- Купуйте дружині троянди!
- У мене немає дружини.
- Тоді-таки нареченій!
- Ой, та ну шо ви! У мене ж немає нареченої.
- Купіть-таки на радощах, що ви маєте таке спокійне життя!

****
- Ну невже не можна висмикнути?! Про що вона взагалі думає?! З такою бровою у неї немає майбутнього.
- Брежнєв так не вважав...

****
Вибрати подарунок до дня народження дружині зазвичай важче, ніж вибрати саму дружину.

****
Комарі в лісі кусають тебе не заради їжі, вони відносять кров на аналіз зозулі, щоб вона могла дати більш обґрунтований прогноз тривалості твоєму життю.

****
Дві жаби впали в глечик із молоком. Одна одразу здалася і потонула, а друга стала борсатися, збила масло, вилізла з глечика, продала масло на ринку, вклала гроші в розвиток, заснувала невелику молочну екоферму, справи пішли в гору, купила молокозавод, другий, третій, гроші потекли рікою, скоро їй було вже нікуди рости, з'явилося відчуття порожнечі, вона стала намагатися заповнити її алкоголем і наркотиками, і незабаром, впала у власний басейн на своїй віллі на Канарах і потонула.

****
Туристи дуже цікаві. Приїжджаючи до Венеції, деякі запитують: "А чи є тут метро?" І за окремі гроші гондольєри катають їх по каналізації.

****
- Мам, а що таке склероз?
- Що ти спитав?
- Коли?