Анекдоти - це саме те, чого деколи так не вистачає в похмурий осінній день. Щоб не сумувати в цей сонливий, холодний період - краще посмійтеся над ним. Результат гарантовано. Хочете перевірити? Читайте добірку кумедних анекдотів від Знай.uа.

***
У Кокоріна і Мамаєва єдиний шанс: оголосити себе геями і сказати, що їх переслідують за це.

***
Судять Кокоріна з Мамаєвим.
- Підсудні, ваше останнє слово.
- Суддю на мило!

***
За тексти оголошень деяких ріелторів будуть смажити в котлах. У світлих, затишних, просторих котлах в десяти хвилинах ходьби від метро, з тихими і спокійними сусідами - слов'янами.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

***
Якщо моя дівчина вирішить назвати нашу доньку ім'ям, яке мені не подобається, я скажу їй "ооо, у мене колишню так звали, мені дуже подобається, давай його залишимо". Вже через наносекунду вона придумає інше.

***
Мужик в аптеці: Дайте три з половиною таблетки віагри!
Аптекар: А чому три з половиною?
- Я сьогодні до коханки, потрібні дві. Завтра з дружиною, там вистачить і однієї. А в четвер я йду в Сауну, там я повинен просто добре виглядати.

***
Блондинка розповідає:
- Ти бував у Кабардино-Бурятії?
- Ні.
- А я була. Там так красиво - гори, повітря!
- Тільки не в Бурятії, а в Балкарії...
- Дурник, Болгарія - це ж зовсім інша країна.

***
Кокорін на допиті:
- В кав'ярні у носа ви Паку били?
- Паку?
- Так!
- Краснодару бив, Спартаку бив... Паку? Паку не бив...

***
Днями Google показав нові телефони Pixel. Вони можуть дзвонити самі і людським голосом домовлятися з людиною, вони можуть відповідати на дзвінки і знову ж таки людським голосом з'ясовувати, хто і навіщо дзвонить. Вони можуть вирішувати, чи варто з'єднувати чи ні. При натисканні кнопочки камери вони роблять багато знімків і самі вибирають з них кращий... У мене тільки одне питання: а навіщо я такому телефону потрібен?

***
Тільки недалекоглядний батько може і пороти сина ременем, і водити його на карате.

***
Змусити себе качати прес дуже легко: треба тільки лягти на диван і поставити вазу з цукерками між пальцями ніг.