Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні у Овнів є ймовірність, що оточуючі будуть очікувати від них більшого, ніж ті реально здатні зробити.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні ви будете зайняті зміцненням своїх позицій у багатьох сферах. Вдалий період для відновлення старих ділових зв'язків.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні є небезпека, що вас захочуть обдурити. Тиждень пройде в численних дрібних справах. Зможете завершити те, що не встигли закінчити.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні у Раків з'являться несподівані ідеї, і все буде здаватися по силам. Але перш ніж доносити свої ідеї, варто оцінити їх самим з об'єктивної точки зору.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

Цього тижня на Левів чекає зустріч, яка може багато чого змінити в житті. Це вдалі дні для перекладу ділових відносин на новий рівень.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні колеги на роботі будуть намагатися вам будувати підступи. Не варто цьому дивуватися, багато в чому вони самі опиняться винні.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні Терезам потрібно продемонструвати організаційні здібності начальству. Чим більше працьовитості ви виявите, тим більш високими виявляться результати.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

Цього тижня Скорпіони зможуть показати себе чарівними скрізь, де тільки будуть з'являтися. Створиться враження, що немає межі вашим можливостям.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні ви не задовольнитеся одними лише похвалами – вимагаєте для себе і матеріальної подяки.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні у вас можуть виникнути розбіжності та конфлікти з родичами. В такому випадку краще погодитися з ними, ніж сперечатися до хрипоти.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні Водоліям не варто розкидатися своїми силами. У справах погоджуйтеся на пропозиції лише перевірених партнерів.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні зірки піднесуть вам несподівані сюрпризи, а почуття готові взяти верх над розумом. Гарний час для спільної роботи з партнерами.