Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Метелик, який шукає лампу, став найкращим інтернет-мемом

Останнім часом користувачі мережі почали активно поширювати новий мем з метеликом, якому необхідно якнайшвидше знайти лампу. Жарт почав активно поширюватися після посту юзера під ніком @apricotbelly в соцмережі Twitter.

«Метелики типу такі: "у вас є які-небудь лампи?"» - написав чоловік. Зараз публікація зібрала майже 25 тисяч ретвітів і більше 80 тисяч лайків, а в коментарях з'явилось безліч жартів на цей рахунок. Однак справжню популярність мем придбав лише днями.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Творці мемів найчастіше використовували зображення величезного метелика, яке раніше публікували користувачі Reddit.

Вчителька оцінює знання школярів мемами

Викладач з Чикаго (США) настільки втомилася писати довгі коментарі до поганих робіт своїх учнів, що створила для цього спеціальні стікер-меми.

Як розповідає дівчина, деякі роботи бувають настільки смішні, що це єдиний спосіб висловити все те, що вона думає про них. Втім, користувачі соціальних мереж залишилися в повному захваті від геніального винаходу вчителя. Діти, до речі, теж.

«Я подумала, чому б просто не зобразити свої емоції? Тому роздрукувала мем з баскетболістом Ніком Янгом і кухарем Гордоном Рамзі», - поділилася враженнями дівчина.

Варто відзначити, що всього за пару днів короткий відеоролик, на якому вчителька показує стікер-меми, набрав понад семи мільйонів переглядів і чотири тисячі коментарів. Тому дівчина вирішила розповісти, що учні чудово сприйняли її експеримент.

«Мої діти добре сприйняли меми. Ті учні, які рідко запитували, чому у них погана оцінка, на цей раз підійшли і поцікавилися, як можна її виправити на краще. Їх моя затія дуже розсмішила, тому що вони завжди показують мені меми», - зізналася вона.