Еротичний гороскоп на 22 жовтня - ОВЕН

Зірки попереджають Овнів, що в цей день все таємне може стати явним. Все те, що ви приховували від партнера випливе назовні. Це внесе корективи у ваше інтимне життя.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - ТЕЛЕЦЬ

22 жовтня вам буде складно пояснити партнеру, чого саме ви чекаєте від любовних ігор. Тому до слів у даній ситуації краще взагалі не вдаватися.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - БЛИЗНЮКИ

В цей день на Близнюків очікує підвищення сексуального потенціалу. Можливі множинні оргазми і прагнення до нових поз.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - РАК

22 жовтня ви будете відчувати особливий еротичне хвилювання, дивлячись на те, як ваш партнер працює. Попросіть його налагодити водопровід, і сексуальне задоволення вам гарантоване.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - ЛЕВ

В цей день кращою прелюдією для любовних ігор буде гучний сміх. Тому комедія розпалить пристрасть у ваших тілах на майбутню ніч.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - ДІВА

22 жовтня Дівами будуть керувати інстинкти, а не розум. Однак не варто кидатися в обійми першому зустрічному, тому що наслідки ніхто не відміняв.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - ТЕРЕЗИ

В цей день партнер доведе вам, що ви раніше нічого не знали про крутий секс. Це глобально змінить ваше життя, у вас з'являться нові теми для роздумів.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - СКОРПІОН

В цей день вам доведеться зіграти роль учителя, так як ваш партнер виявиться недосвідченим або скутим. Розкрийте всю красу сексуального життя для новачка.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - СТРІЛЕЦЬ

В цей день догодити Стрільцям буде нелегко, їм потрібно подарувати щось яскраве і рідкісне. Також не зайвою буде і романтична вечеря при свічках. Може і до сексу дійде.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - КОЗЕРІГ

В цей день домашні улюбленці будуть заважати вам насолоджуватися коханням. Спокійний завжди кіт раптом почне нявкати і дряпатися, собака вити й гавкати.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - ВОДОЛІЙ

Нові відносини можуть зажадати від вас нових знань і умінь, тому потренуйтеся в цей день особливо еротично.

Еротичний гороскоп на 22 жовтня - РИБИ

22 жовтня інтуїція буде жартувати над вами з завидною регулярністю. У ліжку краще надати ініціативу партнерові. Ваші бажання навряд чи сподобаються половинці.