Disney спільно з Pixar починає знайомити глядачів з новою частиною легендарного мультфільму "Історії іграшок", яку світ побачить вже влітку 2019 року.

Студія почала потихеньку підігрівати інтерес, продемонструвавши дебютний тизер картини, де стає зрозуміло, хто точно з'явиться на екранах в нових іграшкових пригодах. Більше ніяких подробиць не відомо.

"Вуді завжди знав своє місце і дбав про партнера, будь то Енді чи Бонні. Однак, коли у Бонні з'явиться новомодна іграшка Форкі, банда ковбоя вирушить у чергову подорож і пізнає справжній розмах оточуючого іграшки світу". синопсис картини

Студія представила і постер стрічки, де на майже порожньому тлі зображено Вуді, який ніби прощається з глядачами.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, щорічно Walt Disney World Swan і Dolphin Food & Wine Classic організовують семінари, заходи і 90 фестивальних стендів в жовтні для феноменального фестивалю, про який знають лише відомі шанувальники Діснея.

Фестиваль Swan & Dolphin в цьому році проходить з 26 по 28 жовтня. Він вважається кращим осіннім заходом для гурманів, які відвідують Флориду.

Та навіть більше! Цей фестиваль проходить під відкритим небом. Він відкритий для гостей, які не потребують паркування, і знаходиться в декількох хвилинах ходьби від Голлівудських студій Disney і Epcot, розташованих неподалік від Beach Club Club і яхт-клубів disney's BoardWalk.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", компанія Netflix представила трейлер довгоочікуваної мульт-прем'єри від творця "Сімпсонів" і "Футурами" – серіал під інтригуючою назвою "Розчарування".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що керівництво студії Disney прийняло рішення розлучитися з одним із творців Pixar Джоном Лассетером.