Як відомо, сміх продовжує життя. Ми зібрали для вас найкращі меми та приколи, щоб день пройшов на гуморний ноті.

"Благословення вчителя"

В Twitter набирає популярність новий мем: картинка, на якій перед демоном стоїть на колінах воїн з мечем. На картинці зображено якась істота, що наче віддає данину своєму вчителю (володарю) в знак поваги. Автор картинки, художник Девід Франко назвав її "Благословення вчителя". Але користувачі Мережі використовують її в своїх цілях: поміщають істот на картинці в побутові ситуації і роблять кумедні підписи. Зібрали смішні меми!

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Восени 2018 року став популярним мем з покемоном Пікачу, який смішно дивується з власних провалів.

Популярність персонажа не спадає вже кілька місяців, і в мережі з'явилися вже більш якісні версії мема.

Наголошується, що вперше мем використовували у вересні в Tumblr, після чого він перекочував в Reddit, - невідомо, з якої саме серії взяли скріншот, але використовують його, щоб характеризувати ситуацію, коли герой знає можливі наслідки своїх дій, але все одно дивується їм: коли здираєш коросту і ранка починає кровоточити, не записуєш важливу інформацію і забуваєш її, багато сидиш за комп'ютером і погіршується зір.

Ранка: *заростає коростою і перестає кровоточити*
Я: *відколую коросту*
Ранка: *знову кровоточить*
Я:

Я: "Мені не потрібно це записувати, і так запам'ятаю".
Також я: все забув

Я: "Хм, що станеться, якщо я сильно зігну цю штуку".
Штука: *ламається*
Я:

Я: *сиджу в інтернеті по вісім годин в день*
Зір: *падає*
Я: