Мрієте знайти собі ідеального чоловіка? Хочете бачити біля себе мужнє чоловіче плече? Однак ви все ніяк не можете визначитися, хто ж зможе зайняти це почесне місце поряд з вами? Пропонуємо вам пройти цей тест, який нарешті розставити всі крапки над «i». Він жартівливий, і його результати можна не сприймати всерйоз. Але в кожному жарті є частка правди, та й до того ж настрій ви собі точно піднімете настрій.

  1. Міфічний персонаж

Атлетична статура, ідеальний прес, гора м’язів – це все про ідеального чоловіка. А ще у нього ніколи немає проблем з грошима, все гаразд з почуттям гумору і все, що він хоче – зробити вас щасливою. В житті такі не зустрічаються, оскільки є плодом суто жіночого уяви. Якщо ви вибрали цей тип, вам потрібно зняти рожеві окуляри і повернутися в реальність.

  1. Ніжний красунчик

    Популярні новини зараз
    Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
    Показати ще

Такий тип зазвичай зустрічається в містах. Він гарний, високий та задоволений собою. Навряд чи він зможе прибити поличку чи нарубати дров, але він охайний, витончений, ніжний. У нього оксамитові п'яти і навіть можливий педикюр. Засмутимо вас, жінка йому майже не потрібна.

  1. Чоловік-шлунок

Такий тип відноситься до вічно голодних. Він жилавий, рухливий, помірно волосатий. Добровільно стане рабом жінки, що пахне здобою і смаженою картоплею з грибами. Зробить все на світі, аби тільки його загодовували котлетами і пельменями. Якщо ви вибрали цей тип, найближчим часом ви повинні дізнатися як мінімум 100 нових рецептів і зробити це як можна швидше.

  1. Міцний середнячок

Рівний в будь-якій частині свого тіла, як докторська ковбаса та не має слабких місць. Такий тип чоловіків господарський, всеїдний та невибагливий. Цінує жінок середніх розмірів і середніх років. Якщо ви вибрали цей тип, вам потрібно стати середнього зросту, перефарбувати волосся в русявий і видалити тату, якщо воно у вас є.

  1. Майже реальний персонаж

Стрункий та в міру накачаний. У нього гарні міцні руки та навіть рельєфний живіт. Добре рухається в танці і спальні. Підходить всім жінкам. Якщо ви вибрали цей тип, вам потрібно відправитися в кінотеатр, щоб побачити свого обранця. Зазвичай в житті таких розбирають першими.

  1. Брутальний

Небагатослівний, волохатий сутулий та замкнутий чоловік. Тип жінок для нього не має значення. Йому підходить все, що знаходиться на відстані витягнутої руки. Якщо ви вибрали цей тип, вам потрібно просто підійти ближче до обранця, далі він все зробимо сам. Або не зробить нічого.

  1. Петька Доходягін

Цей тип чоловіків має запалі груди та рідке волосся. Він буде вам вірним та завжди зможе розрадити. Не займає багато місця. Корисний в господарстві жінкам з активною життєвою позицією. Незамінний в саду і на грядці. Якщо ви вибрали цей тип, вам потрібно придбати ділянку, якщо у вас його ще немає, і підготувати грунт для роботи.

  1. Тюхтій

Веселун з пивним животиком. Часто і з задоволенням співає, щоправда, не всі бувають в захваті. Знає всі анекдоти на планеті. Якщо ви вибрали цей тип, вам потрібно навчитися голосно сміятися, навіть якщо вам не смішно. І запастися копченої рибкою.

  1. «Покидьок»

Опукло-увігнутим. Носить в'язані шапочки і штани-труби. Багаторазово травмований. Інстинкт самозбереження атрофовані. Має мобільний телефон останньої моделі та постійно шукає нових пригод. Якщо ви вибрали цей тип, вам потрібно навчитися в'язати шапочки, бути готовою стрибнути з парашутом, мати напоготові заповіт.