Всі прагнуть щастя, але не кожен розуміє, яке ж воно насправді. Прислухайтеся до себе – можливо, ви акцентуєтесь "не на тому"?

Астрологи переконані – у кожного знаку Зодіаку є своє щастя. Гороскоп підкаже, чого саме тобі не вистачає, щоб бути щасливою людиною.

Овен

Овни обожнюють почуття перемоги. Ви дуже конкурентоспроможна і амбітна людина. Ви ненавидите ті випадки, коли вам відмовляють у чомусь, особливо щодо роботи, яка вам під силу. Ви працелюбні і не боїтеся прикладати всіх необхідних зусиль для того, щоб отримати максимум в життя. Неважливо, чи будуть ці перемоги великими чималенькими, вони все одно принесуть вам радість.


Телець

Вас тішить все те, що може доставити вам емоційне задоволення. Будучи чуттєвоюм людиною, як і багато Тельців, ви знаходите велику радість в тому, що смачно чи приємно пахне, що красиво виглядає або привабливо звучить. Це виступає для вас як емоційним розвантаженням, від якого ви отримуєте справжню насолоду.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Близнюки

Дуже довгі телефонні розмови з тими людьми, які є для вас по-справжньому близькими, здатні подарувати вам щастя. Ви відкрита людина, яка розквітає завдяки соціальним взаємодіям. Але лише за допомогою телефону ви можете досягти того стану, коли ви починаєте відчувати щось глибоке і позачасове.

Рак

Як і більшість Раків, ви отримуєте справжню насолоду від висловлення підтримки з боку ваших близьких. Ви знаєте, що у вас тендітна душа і вразливе серце. Ось чому це дійсно багато значить для вас, коли хтось ще дарує вам додатковий емоційний імпульс. Це допомагає вам долати всі труднощі і не звертати увагу на грубий і часом жорстокий світ.


Лев

Швидше за все, ви будете по-справжньому щасливим завдяки власному еґо. Самооцінка має величезне значення для Левів у житті. Проте, не дивлячись на цю впевненість у собі, ваше еґо досить вразливе перед іншими. Таким чином, ви знаходите велику радість щоразу, коли хтось підтверджує ваші позитивні якості.

Діва

Ваша найбільша радість полягає в тому, щоб вирішити конкретну проблему або загадку. Діви обожнюють виділятися за рахунок своєї любові до таємниць. І неважливо, чи пов'язана ця проблема з вами або з кимось іншим, ви завжди будете раді прийти на допомогу.

Ваги

Ви по-справжньому щасливі у колі людей, що веселяться. Терезам властиво вливатися в різні соціальні групи. Тому ви ненавидите залишатися на самоті. Ви завжди спробуєте оточити себе тими людьми, які вміють добре проводити час. Тільки такі позитивні вібрації в повітрі можуть зробити вас по-справжньому щасливим.


Скорпіон

Гарна музика дійсно дарує вам щастя. Можливо, ви не захочете цього визнавати, але ваша ідеальна ніч завжди включає в себе музику тим чи іншим чином. Скорпіон із задоволенням проведе час зі своїми друзями на концертах. Та навіть затишна старомодна ніч з караоке зробить вас по-справжньому щасливим!


Стрілець

Щастя Стрільців - в пригодах. Бажано в таких, про які можна потім розповісти вдячним слухачам і отримати у відповідь захоплене "Ну ти даєш!". Саме тому Стрілець - найщасливіший знак зодіаку: поки всі інші знаки метушаться в пошуках щастя, заламуючи руки, і посилають Всесвіту невиразні запитання типу "Чому ж я не птах, чому не літаю ?!", Стрілець розбігається і стрибає зі скелі. На страховочном тросі, звичайно. І це - щастя. І взагалі все щастя, тому що щастя - саме життя. Жити - це ж так круто, чого ж вам всім ще треба?

Козеріг

Як і багатьом Козерогам, вам властиво проявляти працьовитість. Ви постійно тримайте себе в напрузі і не звикли сидіти склавши руки. Навіть незначна дрібниця, яка потребує ремонту або доопрацювання, не залишиться без вашої уваги. Ось чому ваше найбільше щастя криється саме у відпочинку. Сон - це найкраща нагорода для вас після важкого робочого дня.


Водолій

Ви отримуєте справжню насолоду від нових вражень. Не секрет, що багато Водолії мають геніальним способом мислення. У вас гострий розум, і ви завжди відкриті для вивчення нових речей про світ навколо вас. І саме тому ви любите нові враження і знання. Ви завжди ставитеся до них, як до можливості саморозвитку.


Риби

Риби обожнюють проявляти своє творче бачення. І якщо у них є на це час, то саме цим вони і займуться. Ви дуже емоційна і чутлива людина, якый гостро необхідно знайти розрядку. Творчість - ідеальний вихід, який дійсно приносить вам величезну кількість щастя.