Відомий телеканал Netflix повідомив про вихід нового документального серіалу під назвою "Бесіди з убивцею: записи Теда Банді".

Багатосерійна стрічка присвячена серійного маніяка, який відрізняється від інших злочинців. Його приваблива зовнішність, індивідуальність і харизма зруйнували стереотипи і уявлення про серійних вбивць. Адже зазвичай такі люди асоціюються з чимось повністю негативним і огидним.

На рахунку Теда Банді було більше 30 жертв, коли він потрапив за грати в 1978 році. Дивно, але навіть перебуваючи у в'язниці, він став предметом надзвичайного обожнювання мешканок Америки. Його харизматичність зачаровувала абсолютно всіх, перед ним складно встояти.

В серіалі глядачі побачать унікальні інтерв'ю зі злочинцем, які він дав під час перебування в камері смертників.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Продюсером і режисером картини став Джо Берлінґер. Паралельно він працює над ще однією кінострічкою, присвяченій особистості Банді, – "Гарний, поганий, злий". У серіалі Теда зіграє талановитий і не менш привабливий актор Зак Ефрон. Прем'єра стрічки відбудеться на кінофестивалі Санденс у 2019 році.

Перші знімки серіалу свідчать про те, що Ефрону вдалося гармонійно вжитися в роль.

Перша серія трилера вийде на екрани 24 січня. Така дата обрана не випадково. В цей день рівно 30 років тому був страчений американський Джек-різник.

Раніше "Знай.uа" розповідав: New York Times назвав кращих акторів року

А також: розсекречені подробиці про третьому сезоні Stranger Things

Як повідомлялося: названі кращі фільми і серіали 2018