У Колумбії відбулося досить дивна і незвичайна подія. У сенаті країни стався справжній переполох.

Активісти, якими виступили депутати вирішили закидати деяких політиків щурами. Раптово з балкона в їхні голови полетіло кілька гризунів білого кольору. Жертвами стали представники правих партій на чолі з колишнім президентом Колумбії Альваре Урібе, які є причетними до гучного скандалу, пов'язаних з корупцією. Через інцидент виник сильний шум і засідання політиків довелося перервати.

Варто зазначити, що активісти не дарма вибрали саме цих тварин. У Колумбії вони вважаються символом корупції і злодійства. Хто саме причетний до події – невідомо.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Подію знято на відео, яке потрапило в мережу. Воно потрапило в ЗМІ по всьому світу, і його бурхливо почали обговорювати користувачі.

Портал "Знай.uа" розповідав про магічні властивості червоної нитки на зап'ясті

Читайте також: школярі зняли пародію на хіт KAZKA

Як повідомлялося: Мартін зробив приголомшливий подарунок фанатам Гри престолів