У місті Пхукет, Таїланд, дресирувальник виступав зі своєю знаменитою коброю. Коли він тримав її на руках, вона несподівано вчепилася у його руку. Чоловік зреагував дуже швидко – від відірвав змію від себе, відкинув її на землю і відійшов від неї.

Він повідомив, що змії кусали його безліч разів. Але, на щастя, йому постійно щастило, і важких наслідків жодного разу не було. В той день він почав задихатися і втратив свідомість.

Дресирувальника госпіталізували.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У лікарні йому ввели протиотруту. Через три дні потерпілого виписали. Але він відчував на собі наслідки укусу навіть через тиждень. На його стегнах, правій руці і всередині губи утворилися рани, які нагадують опіки. Все це викликало зміїний отрута.

Дресирувальник повідомив:

"Це була королівська кобра, яка мешкає в південній частині Таїланду. Її отрута неймовірно сильний. Але такого я від неї не очікував. Вона вела себе немов чудовисько, а не звичайна змія. Вона виявилася в рази сильніше за інших".

Чоловік не звинувачує кобру в тому, що сталося. Він переконаний в тому, що в цьому є і його вина.

Отрута подібних змій має нейротоксичну дію. Він може викликати зупинку дихання, паралізувати дихальні м'язи і навіть стати причиною смерті.

Якщо в організмі людини виявиться висока концентрація отрути, він може загинути через чверть години після укусу.

Раніше портал "Знай.uа" писав: 15 дитинчат диких тварин, яких ви навряд бачили

А також: виявили небезпечного кровожерливого гіганта "з сумкою"

Нагадаємо: під час прогулянки узбережжям сім'я натрапила на давнього гіганта