Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в спокусливому коричневому топіку на бретельках, який ледь утримує величезні силіконові груди. Також Настя наділа вузькі джинси, в які ледве втиснула свою величезну п'яту точку.

Свій образ Анастасія завершила оригінальними ботфортами на танкетці, які досягають її стегон. Волосся дівчини розпущене і спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж. Модель сидить на краєчку дивана, ледь не зісковзуючи з нього, закинувши ноги на столик. Вона не дивиться в камеру. Відомо, що Квітко відпочиває на гірськолижному курорті Aspen Mountain, що в США, штат Колорадо.

Менш, ніж за добу публікація дівчини зібрала майже 130 тисяч лайків і більше тисячі коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.