Еротичний гороскоп на 23 грудня ОВЕН

В цей день зірки радять залишити минуле і змінити коло спілкування. 23 грудня вас будуть супроводжувати новизна, творчість, гумор, легкий флірт.

Еротичний гороскоп на 23 грудня ТЕЛЕЦЬ

23 грудня Тельці просто зобов'язані побалувати свою шкіру різними косметичними процедурами. Це допоможе підготувати тіло до спекотної ночі.

Еротичний гороскоп на 23 грудня БЛИЗНЮКИ

У цей день світ ваших еротичних фантазій може настільки вас захопити, що секс з вашим реальним партнером у квартирі може здатися занадто передбачуваним.

Еротичний гороскоп на 23 грудня РАК

Ракам 23 грудня напевно сподобається сексуальний вінегрет, приготований за принципом «що є – то і клади!». В ліжку ви виявите чудеса винахідливості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Еротичний гороскоп на 23 грудня ЛЕВ

Якщо дорослі фільми в цей день вам не по душі, зірки рекомендують прочитати любовний роман. Головне вибрати потрібну книжку і розбудити в собі театральні якості.

Еротичний гороскоп на 23 грудня ДІВА

В цей день вашого партнера потягне на еротичні експерименти, які вас здивують і збудять одночасно. Постарайтеся не дуже чинити опір його ініціативі.

Еротичний гороскоп на 23 грудня ТЕРЕЗИ

Зірки попереджають, що в цей день ваш партнер може полінуватися і скоротити прелюдію до мінімуму. Однак не варто на нього ображатися і звинувачувати в егоїзмі.

Еротичний гороскоп на 23 грудня СКОРПІОН

В цей день для вас головне – дуже захотіти якоїсь пози або ласки. Причому настільки сильно, щоб еротичне ваше бажання збулося. Партнер неодмінно врахує все.

Еротичний гороскоп на 23 грудня СТРІЛЕЦЬ

23 грудня у Стрільців можуть виникнути проблеми з порозумінням. Кохана людина може робити щось не так у ліжку. Просто підкажіть йому як потрібно.

Еротичний гороскоп на 23 грудня КОЗЕРІГ

В цей день Козероги будуть виглядати спокусливо у важких тканинах – твіді, наприклад. Тим пікантніше і зворушливіше поєднуються з ними панчохи. Партнер буде в захваті!

Еротичний гороскоп на 23 грудня ВОДОЛІЙ

23 грудня Зірки сприяють Водоліям у заняттях сексом. При цьому ввечері можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Тоді точно буде не до любощів.

Еротичний гороскоп на 23 грудня РИБИ

В цей день астрологи помічають у Риб сильне підвищення порогу сугестивності. Іншими словами, запудрити вам голову буде непросто, і ви бачите всі промахи партнера.