Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в спокусливому плетеному платті білого кольору. Цей наряд повторює всі вигини на тілі моделі і оголює плечі. Дівчина також одягла чорні капронові колготки і мюлі на шпильці.

Настя Квітко сидить у кріслі і не дивиться в камеру. Поруч з нею лежить біла сумочка-клатч, якою вона доповнила свій образ. Довге волосся модель розпустила, а на її обличчі стриманий макіяж. На шиї дівчини біле намисто, яке відмінно доповнює її образ. У підписі до фотографії Анастасія запитала у своїх фоловерів, як проходять їхні вихідні. Відомо, що Квітко відпочиває на гірськолижному курорті Aspen Mountain, що в США, штат Колорадо.

Менш, ніж за добу публікація дівчини зібрала понад 70 тисяч лайків і близько тисячі коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.