Свята на носі! Подарунки колегам уже вручені, грандіозний подарунок для коханої людини вже давним-давно готовий, рідним ми вже заготовили щось корисне... А ось новорічні подарунки близьким друзям ми зазвичай відкладаємо на останню хвилину. Адже на Новий рік не заведено дарувати їм щось надзвичайне. Нехай зазвичай друзям ми презентуємо з такого приводу недорогі сувеніри, проте вони повинні бути особливими і оригінальними. До сих пір не придумали що це може бути? Ловіть кращі ідеї подарунків друзям.

Подарунки друзям на Новий рік під ялинку
Подарунки друзям на Новий рік під ялинку

Який подарунок піднести друзям?

Якщо ви святкуєте Новий рік разом, то цілком можете піднести друзям загальний універсальний подарунок або ж однакові презенти. А ось якщо зустрічаєте Новий рік порізно, то обов'язково слід подумати про індивідуальні подарунки. Головне, щоб це було недорого і оригінально. Адже ми сподіваємося, що друзів у вас багато, і порадувати хочеться кожного.

Перш за все, варто скласти список друзів і приблизно накидати варіанти подарунків для кожного. Якщо у вас немає ідей, то навпроти їх імен напишіть свої асоціації з людиною і опишіть те, що для неї найважливіше в житті. Скажімо якщо найкраща подруга несподівано захопилася візажем, то варто подумати про те, що б подарувати їй щось з косметики. Якщо кращий приятель найбільше цінує в житті далеко не стиль, а домашній затишок, то йому потрібно подарувати що-небудь для будинку. А ось якщо знайома дуже печеться про своє відображення в дзеркалі, то їй безперечно слід вручити що-небудь для краси...

Щоб правильно підібрати подарунок кожному, потрібно відповісти собі на кілька питань.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще
  • Наскільки близькі ваші стосунки – чи можете ви дарувати один одному дуже особисті презенти або варто обмежитися милими дрібничками, які припадуть до душі кожному?
  • Який у вас формат дружби: гранично близькі стосунки, приятельські або товариські?
  • Наскільки добре у вашого друга/подруги з почуттям гумору – може, їм варто презентувати щось жартівливе або навіть саркастичне?
  • У якій сфері діяльності працює ваш друг, чим він захоплюється або хотів би захопитися? Так, завжди корисними будуть подарунки, пов'язані з роботою, хобі та захопленнями.
  • Якщо ви плануєте зробити подарунок найкращому другу, який не належить до вашого іншої статі, то головне при виборі витримати тонку грань цих стосунків. Хоч ви і близькі духовно, будь-які подарунки з натяком на романтику і почуття можуть поставити людину в незручне становище, тим більше стати причиною його проблем з другою половинкою. Адже дружні стосунки між хлопцем і дівчиною завжди знаходяться на межі і не дуже схвалюються їх коханими. Тому в будь-якому випадку це має бути щось недороге і непретензійне. Але якщо ви давно хотіли б вийти з френд-зони, то новорічний подарунок може стати відмінним початком нових стосунків. Нехай і гарантій ніяких немає, зате привід хороший, адже в Новому році все має бути по-новому, і той, хто не ризикує, той не п'є шампанського.

Оригінальні подарунки друзям на Новий рік
Оригінальні подарунки друзям на Новий рік

Універсальний подарунок на Новий рік друзям – символічні сувеніри року

Якщо у вас все ще не промайнуло жодної оригінальної ідеї презенту, то універсальний і безпрограшний варіант – подарувати класні подарунки, пов'язані з символікою наступаючого року. 2019 – це рік Жовтої Земляної Свині. Тому всі речі в формі милої свинки будуть відмінним презентом для друзів. Мало того, що це створить особливий святковий настрій і задасть веселий лад, так ще і приверне в життя друзів успіх, щастя і фінансові потоки.

Так перший подарунок на цей Новий рік – це невеликі скарбнички в формі свині. Скарбничка може бути якою завгодно стосовно матеріалів і стилю виконання. Не варто зупинятися на класичних варіантах, тому що покровителька майбутнього року за гороскопом – особа примхлива і творча та любить експерименти і веселе життя. Щодо матеріалів для скарбнички, це можуть бути цілком бюджетні варіанти з пластику і т. д., А можуть бути і шикарні. Вищий клас – це свиня-скарбничка з порцеляни. Вручаючи такий подарунок, слід зауважити, що така скарбничка – це не просто скарбничка, а справжній талісман і фінансовий оберіг на майбутній рік. Її слід поставити у вітальні і нехай в неї кидають монетки всі члени сім'ї, тоді свинка приверне хороші фінансові потоки в життя кожного, а в будинку цілий рік буде панувати добробут і достаток. Ще важливо помітити, що потрібно не забувати регулярно підгодовувати свою маленьку свинку, інакше вона подумає, що ви про неї забули і почати турбуватися – тоді і вам відплатить тією ж монетою. Втім, із сувенірів можна дарувати, що завгодно в формі свині. Просто саме скарбничка принесе фінансовий успіх в Новому році. А ось, наприклад, статуетка у формі хрюші допоможе людині знайти своє місце під сонцем і дістати в новому році роботу мрії.

Далі на черзі – особисті свинки. Що мається на увазі? Прикраси та аксесуари у формі свині. Так, одним з кращих подарунків на цей Новий рік астрологи вважають підвіску або намисто з фігурками свиней. Якщо носити свинку близько до серця, то надійна і приємна любов вам забезпечена. Причому бажано з такою прикрасою не розлучатися. Ручні прикраси зі свинячою символікою знову-таки притягнуть гроші до людини. А ось брелок у формі хрюші зробить його власника щасливчиком в Новому році. Хай вас не бентежить думка про те, що прикраси-свині – це не дуже витончено. Зараз це настільки в моді, що ювеліри навіть створюють дорогоцінні шедеври зі свинками, використовуючи для цього золото, діаманти та інші розкішні матеріали. Так що такий подарунок може вийти і недорогим, і шикарним, але в будь-якому випадку значущим і символічним.

Якщо ви хочете привітати друзів зовсім бюджетно, то зверніть увагу на магніти та календарі зі свинячою тематикою. А ще спробуйте зробити прикольні маленькі подарунки своїми руками з паперу та картону. Покрокове керівництво до дії знайдете в нашому відео нижче.

В принципі будь-яка свинка, подарована на цей Новий рік – дуже хороший і веселий знак для її власника. Тут важливий скільки не сам подарунок, а більше – його оригінальне вручення.

Подарунки друзям на Новий рік своїми руками
Подарунки друзям на Новий рік своїми руками

Який подарунок піднести друзям: будь-який – головне правильного кольору

У цьому році дуже сильна і символіка кольорів. Так, ви можете вибрати будь-який найпростіший подарунок з недорогих – від мила до рушників. Але якщо він буде правильного для Свині кольору, то може вважатися магічним.

Отже, які кольори для цього варто вибрати? В першу чергу, само собою зрозуміло жовтий і золотий. Слідом за ними йдуть рожевий, коричневий і зелений. Це кольори пов'язані з кольором шкіри диких і домашніх свинок, а зелений втілює собою їх улюблені ласощі – траву. Але і це е ще не все! Також вдалими в цьому році будуть будь-які кольори, пов'язані з природою, вогнем і земною стихією. Єдине – важливо дотримуватися саме натуральності в їх відтінках. Занадто химерні штучні тони свинкам неприємні.

Теплі подарунки друзям на Новий рік
Теплі подарунки друзям на Новий рік

Класика жанру: як зробити сюрпризи друзям?

Легко і швидко! Навіть якщо зовсім немає часу морочитися, бігати по магазинах або робити щось своїми руками – завжди можна пройтися по класиці жанру новорічних подарунків. Ось згадайте, що під Новий рік під ялинкою ви очікували знайти найбільше? Звичайно, солодощі. Адже це традиційний подарунок на зимові свята. Ніби не хитромудрий, але зате дарує безліч приємних емоцій і відчуттів і хлопцям, і дівчатам, адже всі ми родом з дитинства. А зараз для таких подарунків – просто роздолля. Шоколадні цукерки та інші ласощі можуть бути виконані як твір мистецтва, але є і дешеві варіанти. А якщо до них ще зробити і символічні красиві упаковки та піднести незвичайним чином як-небудь в несподіваний момент, наприклад, з листівкою і декором з ялинової гілки – то сюрприз вийде просто чудовим.

Ще один класичний універсальний подарунок для Нового року – це різні ялинкові прикраси. Нова ялинкова іграшка – це завжди радість і ще один штрих до створення чарівного новорічного настрою. Це можуть бути не тільки кулі, але і гірлянди, і дощі, і декор для дому, і свічки, і фігурки Сніговиків, Снігуроньки, Діда Мороза. Звичайно, людина буде рада, якщо так само закохана в це свято, як і ми. А якщо ні, то і навіщо тоді її з ним вітати?

Далі за класикою слід звернутися до зимової темі. А чого найбільше хочеться взимку? Зігрітися! Тому приємними і актуальними до зимових свят вважаються будь-які зігріваючі подарунки: від вина до чашок, пледів, шкарпеток і рукавиць. Якщо розвивати цю тему, то можна дійти і до светрів, і до шуб – все залежить від ваших фінансових можливостей і бажань. Правда, за етикетом, на новорічні свята друзям не слід дарувати дуже дорогі подарунки, адже вони можуть поставити людину в незручне становище, якщо вона у відповідь вам не зможе піднести щось рівноцінне. Але знову-таки це залежить від рівня близькості у ваших стосунках. Якщо робити такі милі подаруночки кращій подрузі – це одне, то товаришам – зовсім інше. Навіть якщо ви купаєтеся в розкоші, атракціон небаченої щедрості може сильно збентежити звичайну людину.

А ось «діловим» друзям завжди знадобляться записні книжки, щоденники і дрібні канцелярські приналежності. Навіть якщо вони вже перейшли на електронні варіанти, все одно корисно мати під рукою зручний блокнот, щоб записувати поточні завдання, та й просто з романтично-ностальгічно міркувань згадувати, як воно писати від руки...

Які подарунки зробити гостям на Новий рік: фото?

Безумовно, серед ваших гостей на новорічному святі будуть рідні та близькі люди, але можливо і якісь випадкові знайомі або, скажімо, «плюс один» ваших друзів. Дуже важливо, щоб в цей вечір ніхто не залишився без подарунку, тим більше якщо для рідних, що сидять за цим столом ви приготували щось дуже особливе.

Так, за правилами хорошого тону, слід залишити на столі для кожного з гостей поруч з карткою його імені щось символічне, просте і однакове, але з легким індивідуальним акцентом. Наприклад, це можуть бути музичні листівки, які ви підписали для кожного гостя вручну і поіменно. При цьому всім тим, хто сидів за столом слід піднести саме однакові подарунки, а ось вже інші особливо підібрані презенти краще в такому випадку вручити особисто вже після бою курантів, коли в основному всі вже переходять на більш уособлене спілкування. Уявляєте, як буде приємно друзям і рідним отримати подарунки двічі за ніч? І при цьому всі будуть щасливі, і ніхто не буде відчувати себе скривдженим! Враз повіриш в диво новорічної ночі і в те, що все буде добре.