Еротичний гороскоп на 31 грудня ОВЕН

В цей день не рекомендується напрошуватися на пестощі, ніжність і турботу від вашого партнера. Зате, якщо він вам все це надасть сам, то його дії будуть щирими і пристрасними.

Еротичний гороскоп на 31 грудня ТЕЛЕЦЬ

31 грудня ваша сексуальність буде зашкалювати та привабить абсолютно всіх. Ваш партнер буде безмежно щасливий: він і не підозрював, який цінний скарб йому дістався.

Еротичний гороскоп на 31 грудня БЛИЗНЮКИ

В цей день зірки радять замислитися над своїми почуттями до партнера. Можливо, ви одне приймаєте за інше, тому в ліжку у вас не виходить? Розберіться у своїх почуттях.

Еротичний гороскоп на 31 грудня РАК

В цей день Раків буде цікавити інтимне майбутнє як ніколи раніше. На жаль, зірки кажуть, що всі ваші старання марні, і ніяких одкровень і звершень не відбудеться.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 31 грудня ЛЕВ

31 грудня хтось, хто відчуває до вас жагучий потяг, видасть себе. Але перш ніж показувати свою уїдливість, подумайте, а раптом він зможе дійсно вас ощасливити.

Еротичний гороскоп на 31 грудня ДІВА

В цей день ви будете грати з вашим партнером, то доставляючи йому еротичне задоволення, то всіляко ігноруючи його бажання. Це може згубно позначитися на ваших інтимних стосунках.

Еротичний гороскоп на 31 грудня ТЕРЕЗИ

31 грудня ваш партнер буде особливо активний у ліжку. Не думайте, що у вас вийде займатися справами по будинку. І навіть не скаржтеся, адже це буде просто приголомшливо.

Еротичний гороскоп на 31 грудня СКОРПІОН

В цей день неодмінно збудуться ваші еротичні мрії. На секс з вашою улюбленою зіркою естради, звичайно, розраховувати не варто, однак те, що станеться, буде пристрасно.

Еротичний гороскоп на 31 грудня СТРІЛЕЦЬ

Для Стрільців 31 грудня – емоційно-розвантажувальний день. У ваших інтимних стосунках панує повне взаєморозуміння. У новорічну ніч займіться з чоловіком оральним сексом.

Еротичний гороскоп на 31 грудня КОЗЕРІГ

В цей день ваш партнер буде всіляко показувати свою любов до вас: дарувати квіти і подарунки. Для того щоб ваші стосунки перейшли на новий рівень вам доведеться зробити перший крок.

Еротичний гороскоп на 31 грудня ВОДОЛІЙ

31 грудня вам варто навчитися додаткових навичок, які допоможуть вам у ліжку. Можливо, процес пізнання виявиться заняттям не з легких, але гра варта свічок.

Еротичний гороскоп на 31 грудня РИБИ

В цей день ви будете дуже вимогливі до вашого партнера. Розуміння того, що він не ідеальний коханець, може прийти не відразу. Постарайтеся це розуміння поквапити.