Подарунки на Новий рік - це, мабуть, найголовніша традиція цього свята. І далеко не завжди їх просто вибрати, адже потрібно щось знайти для всіх улюблених людей: сім'ї, хлопців і дівчат, дітей, друзів і так далі - список може бути величезним.

Ми вирішили трохи вам допомогти в цьому і написати, що подарувати хлопцеві на Новий рік. Багато дівчат бачать в цьому справжнє завдання, або головоломку. Зараз ми допоможемо вам її вирішити.

Що подарувати хлопцеві на Новий рік

Давайте відразу домовимося про те, щоб викреслити з можливого списку шкарпетки, труси, ванні приналежності і все подібне. Це подарунок для того, кого ви не дуже вже сильно і любите.

Все ж чули, що чоловіки навіть в 40 років поводяться як діти і це правда. Тому саме вони першими біжать до ялинки зранку в надії знайти там прекрасний сюрприз. Не треба їх розчаровувати. Створіть для коханого чоловіка справжню казку в цей день.

Не обов'язково дарувати на Новий рік щось дуже дороге, але постарайтеся зробити так, щоб ваш подарунок йому щось нагадував, був пов'язаний з його улюбленими захопленнями, або ж і зовсім, щось пов'язане з вашим спільного життям - це можуть бути і фотографії в рамочці і щось зовсім інше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цікаві подарунки хлопцеві

Тут, звичайно ж, ми можемо тільки припустити про те, що подобається вашому хлопцю і які у нього інтереси. Але ми постараємося наштовхнути вас на корисну думку.

Зараз неймовірно популярні комікси і фільми про супергероїв, можливо ваш чоловік один з їхніх фанатів? Якщо ми вгадали, то вибір подарунків на цю тему просто величезний.

Фігурка Дарта Вейдера
Фігурка Дарта Вейдера

Важливо розуміти, що подібний презент не обов'язково повинен бути вже дуже корисним. Навіть звичайна іграшка принесе йому величезну радість. Особливо якщо це фігурка, яка виконана за мотивами улюбленого коміксу.

Фігурка Грута
Фігурка Грута

Підемо далі: ще один приклад оригінального подарунка - радіокерований вертоліт. Якщо ви думаєте, що дорослому і серйозному чоловікові, у якого все є, такий подарунок не підійде, ви глибоко помиляєтеся. Адже, як ми вже сказали, всі чоловіки в душі маленькі хлопчики, яким подобаються попрямують подібні цікаві штуки.

Альтернативою тут може стати квадрокоптер, вони звичайно дорожче, але знайти його за прийнятні гроші цілком можливо.

Прикольні подарунки чоловікові на Новий рік

Прикольних подарунків величезна кількість, придумати щось дійсно дивовижне не дуже складно. Наприклад, одяг і аксесуари. Так, не найоригінальніше, але тільки на перший погляд.

Для багатьох чоловіків походи по магазинам - це справжня каторга, яка полягає лише в тому, щоб носити пакети за коханою дівчиною і говорити, як вона класно в усьому виглядає. Прикупити ж щось собі не завжди вдається.

Тому ви можете допомогти вирішити цю проблему, тим більше підібрати щось, що і вам сподобається.

Тематичний светр, або світшот точно порадує хлопця. Якщо він, наприклад, фанат зіркових воїн, то що може бути краще, ніж светр із зображенням Чубаки? Лише костюм самого Чубаки, але це вже занадто, хоча зможе здивувати його.

Якщо ж ваш хлопець любить більш серйозні речі, то краватка, метелик або запонки прекрасно підійдуть. Звичайно, ви можете розщедритись і купити йому костюм, але це задоволення не з дешевих.

Але не забувайте, що це подарунок хлопцю, а не вам, ви повинні вибирати його виходячи з його інтересів.

Аксесуари - це досить банальний подарунок, але якщо вибрати його з розумом, то може вийде дуже навіть непогано. Список буде досить великим - гаманець, сумка, рюкзак, ремінь.

Якщо ви не зовсім впевнені в подібному подарунку, але розумієте, що він був би доречним, то подарунковий сертифікат вам на допомогу.

Бюджетні подарунки: цікаві ідеї

Тут так само досить багато варіантів, головне правильно вибрати. По-перше, це може бути подарунок своїми руками. Такий презент вже точно буде здаватися йому набагато ціннішим будь-якої дорогої речі.

Наприклад, шарф, який ви самі зв'язали. Дуже теплий і вдалий подарунок взимку. До того ж ви можете не зупинитися на цьому і додати до подарунка ще рукавички.

Рукавички і шарф своїми руками
Рукавички і шарф своїми руками

Книга, року що минає. Тут все досить просто: беремо найкращі фото за минулий рік, зробіть спеціальну книгу, куди будете їх вклеювати і додавати красиві і милі описи. До речі, можна зробити ще кілька сторінок для нового року, куди ви додати побажання і плани на майбутнє.

Купони на бажання. Так, він може використовувати його зовсім не для того, щоб сподобалось би вам, можливо змусить експериментувати. Але чому б і ні, адже це подарунок для хлопця.

Так само можна зробити смачний подарунок. Набори найрізноманітніших солодощів продаються в принципі скрізь і коштують вони не дуже дорого. Та й молодій людині напевно буде приємно.

Ось кілька прекрасних варіантів, на які ви в принципі не витратите практично ніяких грошей, зате емоцій у хлопця буде дуже багато, а обійдеться вам таке задоволення зовсім недорого.

Подарунки за інтересами

Сказати щось конкретне в цьому випадку досить непросто, адже кожному своє - хтось любить бадмінтон, хтось автомобіліст, а подарувати щось програмісту також непросто.

Давайте спробуємо розібратися.

Можливо ваш молодий чоловік проводить дуже багато часу на роботі. Тоді можна подарувати щось таке, що спростить його робочий день. Це може бути і подушка, або якась лампочка для клавіатури, навушники, або ж Smart годинник. Коханій людині точно сподобається такий подарунок.

Якщо він проводить величезну кількість часу в спортзалі, то нам потрібен подарунок спортсмену. Тут також вибір досить великий - в такому випадку чоловікам зазвичай дарують спеціальний одяг, взуття, або інші спортивні аксесуари.

Можна зробити молодій людині екстремальний подарунок. Стрибок з парашутом, або щось подібне. Адже це емоції, які він ніколи не забуде.

А якщо ваш молодий чоловік має шикарну бороду і доглядає за нею, то тут очевидно, який подарунок на Новий рік йому зробити. Набір по догляду за бородою і вусами - це невід'ємна річ, якщо ваш чоловік власник бороди або тільки планує її відрощувати.

Гребінець для бороди
Гребінець для бороди

Так само можна купити настільну гру, багато людей зараз люблять вбивати час з їх допомогою. До того ж, якщо у вас часто бувають гості, то такий подарунок точно не буде лежати на полиці весь час.

Багатьом чоловікам навіть в пристойному віці подобається грати в Play Station. Якщо ваш хлопець саме такий, то можна купити щось для геймерів. Це може бути джойстик, кілька нових ігор, або зручне крісло.

Також можна зупинити свій вибір на книзі. Незважаючи на те, що зараз є можливості читати з гаджетів, багато хто все одно більше любить звичайні паперові книги. Так що можна купити цілий набір творів одного (улюбленого) автора.

А можливо в ваше місто скоро приїде його улюблена музична група? Купити йому квиток на концерт, щастя точно не буде меж.