Гороскоп на 2 січня ОВЕН

В цей день астрологи не рекомендують Овнам плести інтриги і розпускати плітки. Весь негатив, посланий у Всесвіт, повернеться вам. Непередбачені витрати позначаться на бюджеті.

Гороскоп на 2 січня ТЕЛЕЦЬ

2 січня Тельцям потрібно звернути увагу на народні предмети. Можливо, якийсь знак буде вам посланий згори. З'являться нові плани, але розповідати про свої задуми не слід.

Гороскоп на 2 січня БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюкам рекомендується бути терплячими до родичів. Несприятливий день для любовних справ, краще не ходити на побачення і ні з ким не знайомитися.

Гороскоп на 2 січня РАК

2 січня Раків захопить хандра, яка навіть принесе користь. Ви задумаєтеся над вічними питаннями. Не зупиняйте себе, якщо вам раптом прийшли на розум корисні думки.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум
Показати ще

Гороскоп на 2 січня ЛЕВ

В цей день Левам не варто займатися важкою роботою, тому що енергії на це не вистачить. Краще зробіть для себе затишний вечір. Можна цілий день валятися перед телевізором.

Гороскоп на 2 січня ДІВА

2 січня зірки радять Дівам не приймати близько до серця дрібні проблеми. Також припиніть сваритися з близькими людьми. Навчіться бути терплячими, вмійте поступатися.

Гороскоп на 2 січня ТЕРЕЗИ

В цей день ви дізнаєтеся добру новину від когось із близьких людей. Гарний час для вдосконалення. Вийде по-новому подивитися на деякі речі.

Гороскоп на 2 січня СКОРПІОН

2 січня постарайтеся проявити мудрість і милосердя до оточуючих. Не ображайтесь на людей, які вам сказали щось під час сварки. Постарайтеся правильно харчуватися після свят.

Гороскоп на 2 січня СТРІЛЕЦЬ

В цей день не буде виникати проблем зі здоров'ям. Відчуєте прилив сил і енергії, скористайтеся цим. Хороший день для того, щоб провести час з рідними і близькими.

Гороскоп на 2 січня КОЗЕРІГ

2 січня, незважаючи на навколишню вас апатію, будете почувати себе бадьоро й оптимістично. Не втрачайте можливості зробити що-небудь значуще в цей день.

Гороскоп на 2 січня ВОДОЛІЙ

В цей день у вас з'явиться можливість добре відпочити в компанії друзів. Ні в чому собі не відмовляйте, але вмійте вчасно зупинитися. Бережіть своє здоров'я.

Гороскоп на 2 січня РИБИ

Зірки пророкують, що 2 січня ви опинитеся в центрі уваги. Ви джерело натхнення і приклад для наслідування, намагайтеся продовжувати в тому ж дусі.