Еротичний гороскоп на 7 січня ОВЕН

В цей день партнер буде почувати себе ніяково у ваших обіймах, оскільки ситуація на любовному полі буде нестабільною і не розташовує до того, щоб розслабитися.

Еротичний гороскоп на 7 січня ТЕЛЕЦЬ

7 січня ви з несподіваної точки зору подивитеся на ваші інтимні відносини і усвідомите, що вони не зовсім нормальні. Значить, необхідно терміново щось змінювати!

Еротичний гороскоп на 7 січня БЛИЗНЮКИ

Близнюкам в цей день краще не зосереджувати всі свої емоції на одній людині, інакше вона не витримає такого вантажу. Якщо є можливість, то зберіться дружньою компанією.

Еротичний гороскоп на 7 січня РАК

7 січня в житті вашого партнера станеться щось більш важливе, ніж секс з вами, тому йому варто пробачити надмірну неуважність по відношенню до вас.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Еротичний гороскоп на 7 січня ЛЕВ

В цей день Леви будуть млявими й повільними, так і почнуть розмовляти впівголосу. Все це позначиться на вашій сексуальній привабливості вельми несподіваним чином.

Еротичний гороскоп на 7 січня ДІВА

7 січня життєві негаразди можуть змусити вас замкнутися в собі. Тоді проявиться психологічний талант вашого партнера: він зуміє повернути колишню життєрадісність.

Еротичний гороскоп на 7 січня ТЕРЕЗИ

В цей день молоді хлопці будуть всюди проводжати вас поглядами, при цьому вам дуже захочеться озирнутися і утримати ці погляди. Чому б вам і не познайомитися?

Еротичний гороскоп на 7 січня СКОРПІОН

В цей день ви будете надто трястися над своєю моральністю. Відповідно, багато привабливих чоловіків вважатимуть вас безнадійною святошею або колючою сором'язливою.

Еротичний гороскоп на 7 січня СТРІЛЕЦЬ

7 січня може виникнути розбіжність бажань у вас і вашого партнера. Закиди будуть дрібні і дурні, але поступитися ніхто не захоче, так що секс може опинитися під загрозою зриву.

Еротичний гороскоп на 7 січня КОЗЕРІГ

В цей день коханий здивує вас підвищеною балакучістю в ліжку. Ви дізнаєтеся, яке чудове у вас тіло, як йому добре, а також весь список найкрасивіших ваших місць.

Еротичний гороскоп на 7 січня ВОДОЛІЙ

7 січня важливу роль у вашому інтимному житті зіграє знання іноземних мов і культури. Своєю освіченістю ви привернете до себе увагу екзотичного коханця.

Еротичний гороскоп на 7 січня РИБИ

Ні в якому разі не ставтеся до сексу серйозно в цей день. Нічого доброго з цього не вийде. Сприймайте його як гру, як пригоду– головне, ніякого хвилювання.