Знаменитий астролог Павло Глоба, на передбачення якого орієнтуються в усьому світі (вони славляться високою точністю) розповів, як пройде найближчий тиждень для кожного із знаків Зодіаку. За словами астролога, ці сім днів, з 21 по 27 січня включно, будуть сприятливими. Дисонансу між небесними тілами не буде, тому в справах сердчных і фінансових настане певна стабільність. Давайте вивчимо прогнози Павла Глоби, люб'язно надані нам виданням Vesti-ua.net і дізнаємося, як складеться цей тиждень для тих, хто народився під різними сузір'ями.

Овен
Овнам не варто поспішати з прийняттям важливих рішень 25 числа, в самий несприятливий день тижня. 21 та 22 січня, навпаки, потрібно буде зробити так, щоб всі самі невідкладні справи і серйозні організаційні моменти розв'язалися. Ці дні підійдуть для успішного планування справ на весь тиждень вперед. Павло Глоба рекомендує дотримуватися побудованих планів до 28 числа. На вихідних бажано присвятити більше часу очищення від негативних думок. Вони можуть стати причиною необдуманих вчинків. Не варто повторювати колишні помилки і ризикувати здоров'ям і грошима. Овнам потрібно постаратися не змушувати ревнувати їх другу половинку. Якщо не уникати провокацій та конфліктів, то навіть найсвітліша сімейна ідилія може перетворитися на кошмар.
Телець
Понеділок обіцяє бути найбільш небезпечним днем. Згідно з прогнозом астролога, успіхи на роботі і в бізнесі зажадають жертв. Те ж саме стосується і амурний сфери. Можливо, доведеться робити вибір, але не треба поспішати. Павло Глоба повідомляє, що можна присвятити перші пару днів тижня прощупыванию грунту та аналізу поведінки оточуючих. Затьмарить настрій Овнів невеликий негативний емоційний зрушення. Бажано не впадати в крайнощі і не спати ночами без причини. Головне зараз прислухатися до свого організму і своєї інтуїції, не відкидаючи сигнали про допомогу. Кар'єрне зростання вимагає максимальної самовіддачі, рівно як і любов, тому потрібно буде не втрачати з виду факти, а також намагатися не відвертатися від проблем.

Близнюки
Близнюкам астролог радить підвищити енергетику і життєвий тонус, тому що на цьому тижні буде багато цікавих подій, динаміки, виснажливих конфліктів і неймовірних злетів. Потрібно багато сил. Для Близнюків ці сім днів виявляться самими позитивними. З них варто виділити чотири найбільш продуктивних і сприятливих в плані енергетики: 21, 22, 25 та 26 січня. У самотніх представників цього Знака може вийти знайти другу половинку. Любов усього їх життя буде знаходитися десь поруч, так що пильність не завадить. Сприятливими виявляться поїздки ділового і особистого характеру, покупки, зміни в домі і в зовнішності. Сімейним представникам Знака варто проводити якомога більше часу з коханими.

Рак
23, 24 і 27 січня стануть для раків самими продуктивними днями тижня. На жаль, навіть в ці дні не варто починати нічого нового. Краще сфокусувати свою увагу на завершення поточних справ. Наприкінці січня буде багато приємних моментів для Раків, але не потрібно забувати про те, що рішення негараздів — це теж дуже важливий життєвий момент. Найбільше негативу за останні тижні могло зібратися в любовній сфері. Саме тут і варто Раку проявити витримку і обережність. Астролог радить представникам цього Знака ні в якому разі не провокувати близьких людей, не шукати конфліктів. Всі неприємності краще вирішувати разом, спільно, без недомовок і негативу в душі. Не треба провокувати улюблених на ревнощі та ображати їх. Одиноким Ракам краще зайнятися роботою, а не любовними пригодами. Це хороша можливість зірвати куш, відірвавши шматок пирога побільше. Бажано частіше прислухатися до інтуїції.

Лев
Левам варто побоюватися понеділка. В цей день астролог відзначається підвищену ймовірність розладу в любові. Краще побути 21 числа в самоті. Також 21 січня Павло Глоба радить не витрачати занадто багато часу на справи, які не мають жодної ваги. Варто остерігатися перевтоми і тривалого перебування в неприємній ситуації. Енергетичне виснаження небезпечно, тому з ним необхідно боротися. Потрібно просто почекати, поки Всесвіт не захоче допомогти Левам. Відбудеться це ближче до п'ятниці або суботи. У ці дні планети «встануть на місце», тому енергетичний фон різко зміниться в кращу сторону. Настрій Львів поповзе вгору, з'являться нові сили, зникнуть сумніви і переживання. Астролог радить зайнятися на вихідних активним відпочинком і фізичними навантаженнями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Діва
Тиждень почнеться не найкращим чином, але не в понеділок, а у вівторок. У цей день енергетика планет стане дуже деструктивною і непостійною. Настрій буде постійно стрибати, тому може захотітися змінити обстановку, але краще цього не робити до самої неділі, коли все прийде в норму. З багатьма речами доведеться просто змиритися, тому краще заощадити сили. Багато в чому корисною виявиться сила самонавіювання. Чим частіше собі говорити, що все добре, тим з більшою ймовірністю дійсно все стане дуже добре. Навіть у перші дні тижня така методика вирішення внутрішніх проблем стане досить дієвою. На цьому тижні краще сфокусуватися на справах, фінансових проблемах. Планувати справи на пару днів вперед не варто. Потрібно жити сьогоднішнім днем.

Терези
Туга і смуток можуть прийти в життя Терезів 24 числа, коли зірки і планети увійдуть в потужний дисонанс. На самому початку тижня представників цього Знаку чекають великі любовні та ділові перемоги, для яких потрібно творчий настрій. Представникам таких професій пощастить більше, ніж іншим Терезам. Якщо на роботі ніде проявити креатив, потрібно виплеснути цю енергію по-іншому і в іншому місці. В любовній сфері креатив буде вітатися. Незвичайні побачення і знайомства допоможуть представникам даного Знаку Зодіаку знайти свою любов або зміцнити вже існуючі відносини. Спільні справи з другою половинкою допоможуть позбутися від нерозуміння. Єдине обмеження цього тижня стосується фізичних навантажень. Якщо Терези хочуть, щоб у них було більше сил, потрібно уникати фізичних перевтоми.

Скорпіон
Скорпіонам астролог радить зайнятися сімейними справами, налагодження спілкування з близькими, домашніми турботами, прибиранням. Спільні справи допоможуть зблизитися і вирішити проблему емоційного віддалення один від одного. Корисними будуть зустрічі зі старими друзями, далекими родичами. У перші дні тижня не завадить трохи егоїзму — варто зайнятися особистими пробелмами. Фінансова активність буде дуже до речі. Варто задуматися про придбання чого-небудь для будинку. Астролог вказує на початок сприятливого періоду для ремонту, переїзду. У спілкуванні важливим параметром стане чесність. Бажано будь-якими методами уникати брехні і лицемірства — таким чином вдасться вилікувати розбіжності. Сила позитивного мислення теж зіграє позитивну роль в становленні всеосяжної стабільності.


Стрілець

23 січня — день, у який такі ритуали стануть найбільш важливими і корисними. У середу головними проблемами буде нерішучість і сильний занепад фізичних і емоційних сил. В інші дні тижня, особливо у понеділок, вівторок та п'ятницю, Всесвіт буде на стороні Стрільців. 21, 22 і 25 числа корисними виявляться подорожі, відрядження, нові знайомства і покупки. Події можу стати досить стрімкими і швидко змінюють один одного. Це означає, що час пролетить непомітно, тому варто насолодитися кожним сприятливим моментом. Не потрібно поспішати, але і сидіти на місці теж не варто, так як удача може просто обійти Стрільців стороною.
Козеріг
Перші два дні тижня стануть самими продуктивними для представників цього Знаку Зодіаку. Астролог радить усіма можливими способами зміцнювати свої позиції в любові і справах. Як кажуть, краще синиця у руці, що для цього тижня буде головним принципом щастя. Варто позбутися від зайвих амбіцій і сфокусуватися на закріплення досягнутого результату. Павло Глоба радить Козерогам очистити свою енергетику від негативу, почавши приймати самотність та інші проблеми як частина задуму Всесвіту. Тим, хто не самотній, варто подумати про подарунки для близьких. Це буде гарний час для здійснення покупок, так що можна підготуватися до прийдешніх днів народження та свят.

Водолій
Водоліям доведеться поповнити свій арсенал новими видами озброєння. Це стосується ділової та фінансової сфер життя. Нові методики вирішення проблем стануть в нагоді представникам цього Знаку Зодіаку. А ще краще навчитися мислити позитивно, щоб привернути успіх силою своєї енергетики. Це прекрасний час для любовної війни і війни на фінансовому фронті — варто завжди пам'ятати про те, що недоброзичливці і вороги десь поруч. Цілеспрямованим Водоліям буде простіше перемогти ворогів і вирішити свої проблеми. Наявність мети — це вже половина успіху. Друга половина успіху — просте початок руху до цим цілям. Найважче почати, тому знадобиться мотивація і сили. Черпати їх варто там, де це робити звичніше. Також Павло Глоба радить більше спілкуватися, менше ображатися на близьких.


Риби
Початок тижня змусить Риб попотіти на роботі і в справах. Не варто плекати ілюзій щодо вдалого дозволів проблем. Само собою ніщо не вирішиться, тому потрібно буде уникати імпульсивного прийняття рішень. Хороші думки — це шлях до світла, якого буде досить мало в житті Риб. До кінця тижня ситуація зміниться, але на вихідних пізно буде займатися роботою. В суботу та неділю бажано як слід відпочити і зайнятися релаксацією. Сидіти взаперті не варто, тому що до кінця тижня харизма Риб зросте багато кратно. Буде шанс зустріти свою любов або завести купу корисних знайомств. Якщо на початку тижня варто брати будь-яку неприємну ситуацію з настроєм у свої руки, то у кінці можна просто довіритися долі.