Королівська сім'я знову створює антураж навколо своїх відносин. Раніше герцог і герцогиня Сасексські зірвали весілля принцеси Євгенії Йорської розповівши про вагітність Меган Маркл.

Напередодні королівського весілля всі обговорювали колишній шлюб Меган і порушення правил Гарі Уэльським, які забороняють одруження членам королівської родини на раніше розлучених.

Всі ці пікантні моменти будуть відображені в новому фільмі-продовженні до першої частини " Гаррі і Меган : королевська історія кохання ". Фільм вийшов навесні 2018 року, в якому розповідається з чого ж розпочалася історія кохання актриси і принца. Фанати королівської сім'ї можуть побачити їхню першу зустріч на відкритті "Invictus Games" в Орландо. А так само інші цікаві моменти їх відносин.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На цей момент вже обрані актори для нової частини фільму і ведуться зйомки. Режисер Менхая Хада обіцяє презентувати стрічку вже в травні цього року. Вона буде називатися «Гаррі і Меган: становлення королівської пари» . Фільм розповість про становлення королівської сім'ї, а так само з чим довелося зіткнутися молодій парі. Глядачі догадуються, що не обійдеться без згадки хейтерів Меган.

Цікавий факт : головні ролі гратимуть зовсім інші актори, колишніх чомусь не полюбили глядачі. Сподіваємося, що різниця буде не сильно помітна. Адже за іронією долі після виходу нового фільму всі будуть "плюватися" і говорити що старий акторський склад був куди краще.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про сварку двох герцогинь Як дружина принца Чарльза поставила Меган Маркл на місце дорікнувши,що вона більше не акриса і в введеннях справ королівської сім'ї не потрібно грати на публіку.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, як Кейт Мідлтон з'явилася в прикрасах Гаррі і Чарльза Уельських - Принцеси Діани, на церемонії нагородження лауреатів кінопремії BAFTA. Публіка була обурена.

Раніше "Знай.ua" писав про признання Меган своєму батькові. Чим батько герцогині Сассекської був здивований у листі з п'яти аркушів.